Jag älskar sommaren!



Just nu. Ser lite stel ut.. hahah

Hej! Har legat på rålis hela dagen med Amanda och Bea. Kom hem för ett tag sen! Nu har jag ångest över att jag sitter inne när det är så fint väder.. Men jag orkar inte gå ut på baksidan och sola.. Tänkte förut åka ner till Solna centrum men tror inte det blir så, inte just nu iaf. Får se vad jag ska göra ikväll. Ida ringde nyss och fråga om ville följa med till rålis. Men får se sen om dem ska dit eller inte :) Men måste göra nåt nu, pussss

Bilder ifrån Skansen


2351

Kolla nyss på Sommaren men Göran för första gången. hahaha fy fan vad skön den var!
Idag har jag vart med Bea hela dagen! Vi cykla ner till lövsta och har legat där hela dagen! Brände mig i ansiktet också. Så är röd nu! Men ska kolla lite på TV nu och vara inne på datan, puss
Uppdateringen suger just nu, men gör bara samma sak på dagarna så det är inte så intressant!

1122

älskar att vakna hos Bea, det är mys! Men ska byta om nu till bikini sen sola, tjaadå!

0019

Heeej, ligger nu hemma hos Bea, ska sova här ikväll :) Idag har jag vart på skansen hela dagen. Var där tidigt för att få bra platser till Allsång på skansen. Rätt jobbigt att sitta där i timmar och vänta. Så tillslut gick jag runt och kolla på djuren ett tag :) haha. Fast alla djur sov -.- Det var roligt! Fast när man har suttit där hela dagen hade man redan hört och sett allt så det var inte så speciellt då på själva direkt sändnigen. Men imorgon ska jag och Bea sola gal1 :) men ska vara social nu, puss

Cooling..... not


yoooo! Jag är redo för att gå ut. Men ska bara vänta lite på Bea!


Stockholm i mitt hjärta



Har precis duschat och fixat mig! Ska snart äta frukost. Sen ska jag möta Bea vid fridhemsplan för att sedan åka till Skansen! Vi ska se på allsång på skansen idag, alla vi tjejer. Dem flesta är redan där och vart där sen åtta. haha men jag och Bea orka inte det :) Men jag hoppas hon skyndar sig lite nu, orkar inte sitta inne när det är så fint väder ute :D Men kommer inte blogga idag. Fast jag ska ju bara sitta inne på skansen hela dagen så finns säkert inget roligt att skriva om där. h3h3. Heeeeeeeeejdå!

Blondie


Inte bästa bilden, men man ser verkligen att mitt hår har ljusnat och jag tycker
även det har blivit blondare sen jag färga ljusa slingor! Men jag är nöjd med mitt hår!
Men det blir alltid ljust på sommaren! :)



hahaha så störda


Jag och Caroline i från landet! hahhaha så klockren bild!


hahah och en bild på snoddisen, hahaha sötnos!


18:36

Tjaa idag har jag vart med Klara, Bea, Amanda och Patricia. Vi har först nere på allmänna och sola, sen åt vi på frandis. Sen gick vi till riddan och sola där. Vi träffa även Kevin och Boris där då. Nu är jag hemma och ska chilla ett tag, tror jag stannar hemma ikväll.

Igår var jag hos Susanne hela dagen. Sen åkte jag ut till hässelby, käka och sen till Boris. Där vi bara chillade. Sen blev det donken och efter det hem till mana och sov där :)


hahah, den bjuder jag på!

Från idag. Träffa bea idag som jag inte har träffat på 2 och en halv vecka!

Jag och Mana igår kväll!

Landet

Och en bild från matchen i onsdags.

God morgon

Emelie min lilla sötnos till kusin kom in och väckte mig imorse. Har precis ätit lite frukost :) Vi ska åka till IKEA nu, kommer nog inte hinna blogga senare idag, kanske ikväll. Men måste gå nu, Tjaråå!

Hemma

Heeej, är hemma nu! eller sitter hemma hos Susanne (min moster) och Tobias i täby. Ska sova här ikväll :)
Var ju på landet mellan torsdag-lördag. Där har i vi gjort nåt. Badat bastu och solat typ. Sen på midsommar kom det folk dit då åt vi typ bara. hahah. Rätt långtråkigt där. Och när vi kom till saltsjöbaden och skulleta bilen, så var vårt batteri slut i bilen -.- Så fick sitta där och vänta rätt länge innan nån kom och hjälpte hos.
Imorgon ska jag upp tidigt, så ska vi först åka till ikea och köpa en lampa, och sen till typ stinsen. Sen vid 2 kommer det folk hit så ska vi fira att Tobias har blivit kapten nu :) Sen på kvällen ska vi ösa!!!! hahahahaha Ne men jag oppas på något roligt iaf. Men bloggar mer sen, puss.

Landet till söndag!

Ska snart gå ner till tåget för att sen åka ut mot saltsjöbaden för att ta båten ut till Skärgården. Kommer komma hem igen på Söndag.
Kom hem alldeles för sent igår för att gå upp så här tidigt så är sjukt trött nu.. Men ska sova på båten.
Juste AIK van igår med 3-0 mot Norrköping. Underbart!!!! Men måste gå nu, puss <3


Snabbt inlägg

Heej bloggen! Idag vakna jag av att Klara terro ringde mig! Och då var det fint väder så åkte direkt hem till Klara. Sen kom amanda också. Vi satt bara där och chilla! Sen åkte jag hem duscha ner till Råsunda och köpte biljetter till kvällens match. Nu ska jag käka sen ner och möta Rebecca och Bella :D Bella kom hem igår från Malaga så det ska bli kul träffa henne. Och hom kommer säkert vara fett brun... Men måste skynda mig nu,Tjaarå!

Life is not always as you want

Ska väl sova snart, har lust att somna till en film i soffan :) mysigt :)
Juste för några dagar sen fick jag veta att vi ska flytta från Ekerö till Enköping! Ännu mer landet än vad jag bor på nu.. 12 gånger har jag flyttat då! Men jag kommer bo för det mesta hos pappa i Solna som jag redan gör! Lite långt att åka från Enköping sen till skolan. Men så är det ibland. Men det är det bästa vi kan göra just nu. Men det kommer säkert bli bra :)
Men kommer inte träffa mamma och Caroline lika ofta så kommer sakna dem.. Och djuren.. Men saknar dem nu med.. Men åker till landet på Torsdag så ska jag vara med dem hela helgen. Så det är skönt.
Men ska kolla på film nu, puss ♥


2236

Kom hem nyss! Ikväll satt vi bara att chilla vi tjejer, sen drog jag tidigt orkade inte sitta kvar :) hehe! Ska ladda ner låtar nu sen kolla på en film.Tjaarå!

heeeeeej

Heejbloggeeeen! Är hemma hos Ida nu :) var i nacka forum förut idag och kolla lite. Fick bara med mig tråkiga saker hem som strumpbyxor och en bh, wohooooo jag ska chilla lite här nu sen vet jag inte vad jag ska göra, puss
hahahahah, jag och mandi <3

Nacka forum


Nu har jag fixat mig och så! Ska snart åka för att möta Klara vid fridhemsplan sen ska vi åka till Nacka forum och gå runt där lite. Puss

1242


Sitter här i min morgon tröja (haha Klaras tröja)
Ska äta frukost nu, sen ska jag träffa mina söta kompisar :) Vet inte vad vi ska göra en men vill åka in till stan :) Tajråååå!

Nice to nice to know ya lets do it again

Heej! Idag på dan åkte jag ut till Hässelby och träffa tjejerna, så åkte vi hem till Ida och käka där och fixa oss.
Vi bestämde hos att gå på bio så vi kolla på baksmällan 2. Killarna hängde även med :) Omg vad filmen var rolig!!!! Jag och Ida skratta typ mest på hela biografen. Så värd att se! Den filmen är precis min humor!
Efter det åkte jag hem. Och när jag stod och vänta på tuben i fridhemsplan kom det fram en kille till mig och sa: Ursäkta men jag måste bara säga att du har så vackra ögon! Sen hela vägen till västra skogen satt han och sa komplimanger och raggnings repliker till mig! haha blev lite läskigt i slutet, men hur gulligt som helst!
Men nu ska jag sova. Hoppas VERKLIGEN att det är fint väder imorgon orkar inte med en dag till och det ska regna.. Puss


Några bilder som vi tog hemma hos Ida innan vi skulle dra!

1317

Shoo vakna nyss! Är galet seg just nu... Ska äta frukost nu, sen kanske åka ut mot Hässelby.

...

Gais vann med 2-0 -.-
Nu ska jag äta glass och kanske kolla på film, tjaråå!


Myssii


Gammal bild

Blir hemmakväll med glass. Orkar inte gå ut idag. Har nyss duschat.
Sitter nu och lyssnar på AIK-Gais på datan. Ska kolla på film snart. Puss

hahaha, lite roligt sådär



hahahahaha jag älskar att bjuda på mig...
Sitter iaf nu hemma och gör nada. Vill gå ner till affären men jag orkar inte gå ut i regnet...

God morgon!

Ett tag sen jag blogga, men har inte haft tid!
Fredags kväll: Var vi först hos oscar på kvällen, sen åkte vi till Fredrik. Hade roligt som vanligt :) Sen sov jag hos Mana.

Igår vakna vi, käka och så. Sen åkte vi hem till mig för jag skulle hämta laddare och andra saker.
Jag och mana börjar typ alltid pratat med andra på tåget! Hahaha så vi börja snacka med två killar som var lite keff men as sköna! hahahaha
Sen åkte vi och amanda till Orion och käka kebab, sååå gott det var!

Men dem senaste dagarna har jag bara ätit onyttigt... Inteeee bra.

Efter vi hade käkat åkte vi till mana och hämta skor och sen till Ida. Efter det gick vi hem till Fredrik där alla andra var! Vi körde kubb mot killarna och vann så dem fick springa nakna runt huset. HAHAHAH sämst dem är.
Påväg hem satt jag och snacka med två killar igen! hahahah fekkkeeee på tåget ;) Men ska käka frukost nu. Tjaråå.

Finns inga bilder från helgen, puss

1525



Jag var tvungen att cykla till åkis och köpa ägg och sylt! Nu mår jag illa av pankisarna..
Nu ligger vi bara och degar hos Klara, snart kommer nog också Amanda! Sen ska jag duscha
så jag blir lite pigg! Tjaråå!

Fint väder.....

Vakna nyss, nu ska jag och Klara göra pannkakor för att det är dåligt väder... Vill sola. Puss

Lär dem brosan, lär dem!

Ikväll satt vi ute med killarna och chilla. Men efter ett tag gick vi hem till Klara och kolla på film. jag orka inte se klart den, så sitter fram för datan ist, men ingen är social, såå det är tråk. Tjaråå!

God morgon

Har precis duschat! Ska äta sen åka hem till mandi. Om det blir finare väder ska vi sola. Annras vet jag inte vad vi ska göra, säkert träffa tjejerna sen. Bloggar mer sen, puss ♥

Det kliar i hårbotten av citronen...



Sitter med citron i håret nu! Medans dem andra är på typ fest i Hässelby,
själv har jag en hemmakväll, fast det behövs också orkade inte gå ut ikväll :)

Livet leker när man steker!

Jag orkade inte vara kvar ute i Hässelby så jag åkte hem ist och åt! Vet inte vad jag ska göra nu, men är grymt trött så kanske kollar på film. Puss

1913

Yooo! Sitter nu hemma hos penis nu med brudarna medans hon fixar sig! Sen ska vi kanske hem till oscar, men vi får se om det blir något :)
Idag fyller min sötnos Ida år! GRATTTTTIS!!! Vi var där förut idag och åt bullar :)

Igår kväll var vi på fest hos alex. Jag hade skit roligt! Träffa folk som jag inte har sett på evigheter och dem vanliga :)
Inatt ska jag sova med citron i håret så dem gröna slingorna försvinner, äntligen så fult som det är nu..
Bloggar mer sen. Tjaråå!!

Rubrik.

Vaknade nyss och tog en dusch. Har precis ringt och väckt Amanda och Klara! Ska snart åka ut till Hässelby. Hoppas molnen försvinner och det blir blå himmel snart (a)


I do it for you

Chaa chaa bloggen! Kom nyss hem. Jag HATAR sl.se.. Det stod hur jag skulle komma hem och allt! Och när jag kommer till sumpan har sista tuben gått, även att det stod på Sl.se att det skulle gå!!!!!!!!!! Så pappa fick komma och hämta mig snäll som han är :)
Var iaf ute i Hässelby ikv, var vid skolan och spela fotboll med brudarna och killarna. Mysigt att bara ta det lungt och chilla. Imorgon ska jag vara ute i hby kl 12 om det är fint väder! Ska sola med tjejerna.
Men ska sova nu innan jag somnar, puss <3


1654

Idag så åkte jag ut till Hässelby och möte Mana, Bella och nån random kille som dem var med! Aaa vi gjorde inte så mycket. Har vart på dåligt humör hela dagen... Bajs på det! Men skriver sen, kanske. Tjaadå!

Åhhhhh vi e AIK

Yoooo! Vid tre halv fyra kom mana och bella hem till mig vi käka och tagga till! Sen runt 18 åkte vi ner till Råsunda och kolla på AIK-Mamlö matchen!!! Och veeeeeeeeem vaaan? Joooo AIK såklart! En bra seger! Efter matchen åkte vi vem till mig hämta lite saker sen ner till en park i solna och myste. Sen blev vi hungriga och åkte till fridhemsplan och käka, sååå gott med mat! Sen åkte jag hem kände mig lite trött :) Ska va inne lite på datan sen sova, puss <3



Vi innan matchen förut idag!!


AIK!

sitter hos soffan och tjillar lite. om 2 timmar börjar aik matchen. så vi börjar röra oss mot råsunda 18 ungefär. nu jäklar ska vi tagga till! //// mana

God morgon ♥

Vakna för ett tag sen, ska snart hoppa in i duschen också.
Igår ikväll så möte vi alla och gick ner till riddan, satt inte där så länge innan vi åkte hem till Ida och bada i hennes pool ist. Jätte mysigt med musik och så.
Klaras och amandas hår blev grönt. Mina blonda slingor blev också gröna märkte jag när jag åkte hem -.-

På tuben hem mellan Brommaplan och Aba så åkte tuben på en kundvagn så vi fick sitta minst en halvtimme innan det kom någon och fixa det. Kom hem rätt sent p.g.a det. Var också jätte trött ville bara hem och sova!

Senare ikväll kommer också mina päron hem som har vart nere på Sweden rock i några dagar. Det har vart skönt att vara ensam så dem kan gärna åka iväg igen, hehe. Men ska duscha nu, Tjaaråå! ♥


Lördag

Kvällen igår blev väldigt bra! Hade det roligt. Åt middag hemma hos Amanda sen drog vi vidare :)
Idag åkte jag hem till Klara och där även Amanda var. Vi gick och möte Kevin sen gick vi ner till allmänna och träffa alla andra där. Bada första gången också. Hahah lite sent. Men det var faktiskt skönt i vattnet. Har precis ätit middag hos Klara sen ska vi träffa dem andra. Ikväll ska vi bara chilla så vi orkar med imorgon! Så vi drar ner till riddan och myser där med några :)


Ända bra bilden från igår, alla andra är hemska :)

Yoooo


Jag och Caroline

Sommarlov!

Skolavslutningen var jävligt nice! Stod ute på skolgården och kolla när några sjöng. Sen sjöng vi nationallsången också så klart! Efter gick vi upp till klassrummet, åt tårta och kolla på filmer och bilder från balen. Sen fick vi våra betyg :) Efter skolan åkte jag en snabbis till Mana, sen möte vi Bella. Efter det åkte jag hem. Nu ska jag snart åka till Amanda där vi tjejer ska äta middag, mys! Sen har vi lite små planer vad vi ska göra ikväll. Tjaaråå!


Sååååååååå skönt med sommarlov!!

Balen 2011




Brudarna <3

fakkkkkka urr

Lökigt

nice

Tjejerna i klassen <3



Älsklingar <3

2344

Tjoo, kom hem från ett tag sen! Min kusin tog studenten idag så har vart där hela dagen och hjälpt till med maten och så, får ju caaaaaaash för det så varför inte? Blev bara skit trött i slutet. Skolan idag var chill börja kl 12 var där städa ut skåpen sen sluta!

Balen igår var gaaaaaalen! Lökigt som fan. God middag med rolig underhålling av lärare. hahhahahaah dör vad jag garva!!!!! Efter middagen blev det galet med dans med sköna människor och en bra Dj :) Så det var galet nice! Efter balen drog vi ner till allmänna och satt där. Alla typ bada, själv fega jag ur när det blev kallt. Sov sen hos Klara.

Imorgon är det skolavslutning och inget mer villastan!!!! Men kommer sakna vissa lärare ändå :)
 Men bloggar mer sen, puss

Bal ikväll

Skolan idag var fett onödig, var typ där i en timme och hade 5 kamp. Efter skolan gick jag hem till Klara sen åkte vi till Vällingby så köpte jag en biljett till matchen. Sen hem igen till Klara för att duscha och förbreda oss till balen ikväll. Sen ska vi fixa det sista hemma hos Ida med alla andra tjejerna. Bea åker till Grekland i natt också i två veckor.... Bajs på henne, vill också.
Men måste hoppa in i duschen nu, Tjaråå.

Snoddiseeeeeeeeeeen ♥


Ska fixa lite saker sen ska jag ut med min sötnos så han får kissa, innan vi ska sova, puss

Tisdag

Yoo! Idag känns det som jag har vart överallt! Börja iaf ute på kärsön med mentors dag. Jätte fint väder och mys. Sen åkte jag hem en snabbis för sen åka ut till hässelby och allmänna för att ligga och sola där med tjejerna.
Sen när vi väntar på Idas mamma som ska hämta hos ser man som mörka moln komma mot oss. Vi trodde först det var dåligt väder, innan mandi ringde och sa att det brann borta vid Lunda.
Vi åkte till vällingby, och jag åkte hem åt. Åkte förbi spånga rätt nära Lunda så där såg man allt as bra.

Åkte till Solna centrum och där var det skit mycket folk för Sverige-Finland matchen. Skit roligt när finnarna sjunger finska fotbollslåtar man fattar inte ett skit och det låter as fult! hahah!
Sen när jag skulle åka hem var tuben 20 min försenat -.- Har duschat och kollat på sista DH avsnittet, sååååååååå jävla braa!!! Idag har jag träffat folk som jag inte alls ser ofta. Träffa dem på konstiga ställen också! haha!

Ska chilla lite med livet nu sen är det bal imorgon, pusss!!!!

Sverige van idag med 5-0 på Finland... Sköööööönt mitt älskade land!



Ilove camen ♥

When I came to Spain and I saw people party...

...I told myself: What the fuck? Såå jävla skön låt! hahah
Sak Noel - Loca people

Det var mys på Kärsön med klassen. Solade, lyssna på musik, fika och spela kubb. Bara mys. Sista riktiga dagen med hela klassen. Tänk på fredag kanske är sista gången jag ser dem för alltid! Konstig känsla tanke på att jag har typ sett dem varje dag i tre år och vissa sen 6ors och 3an. Men ändå skönt att komma ifrån villastan.

Kom iaf precis hem och nu ska jag till Hässelby igen och träffa Klara iaf :) Puss

natti

Var nyss ute med hunden så han fick kissa lite :)
Kolla nyss också på den nya trailen av twilight filmen Breaking Dawn.
Den såg ut att vara bra! Men måste sova nu så jag orkar upp imorgon, hejdå.



Några av alla bilder ifrån helgen!


6 juni

Tjaaaaaaaaaa bloggen! Sitter hemma och chillar. Idag gick jag ut på baksidan med syrran och låg och sola där, sen skulle hon och hennes kompis åka till rålis så jag hängde på! Där var det fett mycket folk. Jag åkte hem vid fyra sen senare åkte jag ut till hässelby för att äta på frandis med tjejerna. Skit god ceasarsallad åt jag :) Efter det åkte jag mana och bella upp till vby för att köpa biljetter till AIK matchen men det var stängt så får fixa det imorgon :) Sen åkte jag hem :) Min syrra är hemma och hennes kompis, vill vara ensam nej nien.. hehe
Imorgon ska jag till kärsön med klassen och bara mysa :) men skriver mer sen, puss

As skön idag på Sveriges nationall dag och allt!!!!!

1858

Yoo, går kvällen var aa hahaha lite konstig sen!
Igår på dan var jag inne i stan och köpte jätte fina shorts från salt!
Sen åkte vi hem till Klara och möte dem andra brudarna. Men kvällen börja seg och sluta konstig. heheh!
Idag på dan har jag vart med Bea hos Tobbe med han och Fabian. Vi har bara legat och solat och sen kolla vi på film! Kom hem för ett tag sen. Kollar på bb avsnitt som jag har missat. Ikväll ska jag trodligen åka ut till hässelby igen ett tag om jag orkar, Tjadå!

Känns som lite onödigt inlägg! haha

Yoo har precis fixat mig! Har inte legat ute i solen idag heller men jag ska ut nu :)
Igår var vi på fest typ hos oscar, det var najs. Men ska fixa lite saker nu. Tjaarå!

Everyday I'am Shuffelin

Tjaa, har precis käkat lite middag, jag ska väl sen börja åka ut mot hässelby. Idag har jag inte gjort någonting, fast har värsta ångesten att jag inte låg ute i solen, men det SKA jag göra imorgon! Har världens mensvärk också, inte skönt :/
Igår kväll var vi lite överallt och vi gick och la oss alldeles försent! Men ska fixa lite saker nu, puss

make over


Man ser inte så bra på bilden, men jag har gjort ljusa slingor i håret, så nu är det ljusar!
Ilove it!
Sen har jag............... tagit två hål i örat :D


Det är mamma som har färgat mitt hår och tagit hål i öronen, puss

Onsdag-Torsdag

Igår kväll var vi i Bålsta jag och några till. Det blev jacuzzi bad mycket skratt och musik!
Hahah kvällens bästa var när Mana skulle gå över från en brygga till en annan och trilla i vattnet! HAHAHAAHAHAHAH Dog lite av garv för det! Sen kom det två snälla gubbar och gav henne ett täcke och kläder. Klasen sov även hemma hos mig! 
Idag har jag vart på mammas nya salong och fixat håret och en annan sak som ni får bilder på sen! :D
Salongen var jätte fin och området där det låg i såg ut som ett område i USA. Fett fint!!
Alltid när man kommer från mammas salong har man med sig massa nya saker för håret :) Men det är bara bra. Tack för håret och allt annat mamma :)

Ska börja fixa mig för kvällen, sen får vi se hur vi gör. Puss

1653

1a juni idag :D Sommar månad! Satt på mig shorts idag för det var fint väder i Solna och när jag sitter på tuben i bromma så är det bara mörka mål över hela Hässelby. Men det blev ju fint väder senare!
Sista riktiga skol dagen i hässelby villastad idag, såå skönt! Fick veta mina betyg och så :) Och det känns jätte bra. Efter skolan gick jag hem till Klara och sola med henne, Amanda och Bea. Är fortf hos klasen och ska duscha snart, väntar bara tills hon är klar. Ikväll ska vi till rållis typ :) Eller så stannar vi hemma i orten. haha.
Men jag skriver sen, pussar


RSS 2.0