aaaaaaaaa


Jag kan inte sluta garva åt den här bilden... hahahah kolla farfar.....
Synd att man inte ser så mycket...



Lite bilder ifrån fjällen jag hitta på datan :) hehe

Jätte intressant..

Neeeeeeeeeeeeeeeeeee men TJA bloggen!!! Sitter hemma har precis gjort min engelska läxa som skulle vara inne i tisdags tror jag :S Idag kom Klara till min skolan så åkte vi hem till mig chilla och åt lite, sen skulle hon på bio med hennes klass! Och imorgon ska jag till skansen med min fina klass, hehe puss tjaaaaaarå

2300

Har nyss tagit ett varmt skönt bad! Kände verkligen att jag behövde det. Idag försov jag mig första lektionen.. hehe. Sen hade vi idrott nere vid solvik och sprang slingan där. Jag var ju sjuk i helgen så fick ont i halsen på slutet.. Sen var det en rätt skön dag. Efter skolan åkte jag hem och sen till Mana och träffa även penis. Vi åkte till Vällingby och sen vidare till Backlura och satt där. Så kom det lite folk dit och gjorde oss sällskap. Påväg hem var allt försenat så det tog evigheter...
Nu ska jag chilla lite vid datan sen sova! Har även sovmorgon imorgon, för min tyska är inställd.. FAN VAD SKÖÖÖÖÖNT!

+ att jag saknar mig teleboboo.... Har tröttnat på den här samsung mobilen som SUGER..

Värt att se!

http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=lUyKpfbB9M8&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=sUWc9tqlcEE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=k5EEiNp6VR4&feature=related
HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH

Helt borta

Hahah, ni skulle höra idag när pappa ringde! Jag låg och sov som vanligt efter skolan när pappa ringde. Jag kommer inte ihåg så mycket utav samtalet förutom att när jag svara, så säger jag: Sophie på Carolines tele (jag har hennes gammla mobil nu min är trasig) Och pappa bara vadå carolines mobil? Jag: Men du ringde på den och hon svarade inte.. Pappa: vaaa? Är Caroline där? Men jag ringde till dig! Hahahah då kommer jag ihåg att jag har hennes gammal mobil så måste ha blandat ihop det. Fast jag har haft den mobilen nu i en vecka.. + att Caroline har inte ens vart hemma hos pappa sen förra söndagen, så förstår inte riktigt vad jag fick Caroline ifrån... Hahaha

Men har precis käkat och måste göra min engelska läxa till imorgon, fast jag orkar inte!!!!


Allmänna idrottsklubben

OCH VI VANN MED 1-0, UNDERBART GNAGET! ♥


Söndag

Mådde ingen bra igår kväll, så jag stannade hemma och kolla på film ist. Idag mår jag mycket bättre, har bara lite jobbig hosta ibland :) Är uttråkad just nu, men ska börja fixa mig så ska jag på AIK matchen idag med pappi och hans kompisar. Mina kompisar dissar mig idag :( haha, nee skoja :) Men ska dra med pappa ner till AIK shopen och kolla lite!
Helgen har gått för fort.... Hejdåå

Vi är överallt

Fredag igår dåråå. När jag kom hem efter skolan så sov jag till kl 18, sen gick jag upp duscha och fixa mig!Hängde med pappa in till stan käka och köpte filmer. Efter det åkte jag ut mot Hässelby, möte Bea och gick hem till Bella där det var lite folk. Sen kom även Amanda sen blev det lite knas. Men efter ett tag när Klara kom dit så drog vi vidare hem till Kevin. Men jag var inte där så jätte länge för att jag mådde inte så bra. Min pappa har typ smittat mig -.- Hoppas inte det blir värre..  Så jag var kanske hemma runt halv 3, däcka på dirre i sängen och sov till halv 2.
Idag, vet jag ej vad jag ska göra, nu på dagen ska jag iaf vara hemma och ta det lungt, på kvällen åker jag nog ut till Hässelby. Men ska kolla på nån av dem filmerna vi köpte igår, pussssar

1807

Känner mig depp just nu... Känns som om jag saknar nåt, men vet ej vad.
Imorgon är det fredag och just nu är jag inte taggad på nåt! Men nåt måste jag göra. Kan inte sitta hemma och deppa, juuu! Skolan idag var skön. Slutar vid 13 idag. När jag kom hem har jag kollat på film och gjort min matte läxa. Men ska äta middag nu, tjarrå!

Onsdag

Ska nog ta en långt skönt bad nu.. Idag efter skolan åkte jag in till Klaras skola och möte henne där. Sen åkte vi hem till Klara en snabbis och sen till Knallen och träffa Amanda, Mana, Rikard, Denise och Ida. Så satt vi och snacka ett tag. Sen åkte jag hem med sällskap av Rikard som också bor vid västra skogen.
haha min första tyska lektion idag det gick säääääämst... Men det kommer säkert bli bättre sen :)


Fan då....

jävla fitt iphone.. Den är helt död kan inte få igång den alls nu.. Så får ha Carolines gamla samsung som har sämst tusch om man jämför med min iphone... hoppas det går att fixa!
Men ska väl försöka sova snart, tjarrå!

Good life



Har precis duschat, skönt! Skolan idag gick rätt bra. Hade engelska diagnos också som därimot inte gick lika bra. Sen är vår engelska lärare typ från England så hon snackar bara engelska, tror det iaf :S När jag kom hem var jag så jävla trött så jag somna direkt.

Imorgon har jag min allra första tyska lektion! Har aldrig gått på tyska förut så får se hur det går!



2232

Sitter nu hemma och är sjukt trött! Fick typ ingen sömn i natt, så får sova inatt ist :) Idag var det skolan, hade tre lektioner och vi snacka bara om det nya betyg systemet. Rätt långtråkigt! Sen kom klasen till vår skola, så åkte vi hem sen till henne och skulle kolla på film, men vi båda somna direkt. Sen gick vi ut och möte Amanda, Rikard och Björn. Så var vi med dem en stund!

Fyyyyyy fan vilket höst väder det är ute, det är sjukt!!!!!!

....

Daaaaaatan är så jävla seg ibland så jag dör! Jag är hungrig och skit irreterad på ALLT.
Jag känner mig inte 100 heller typ som jag håller på att bli sjuk. Känner mig konstig i halsen. Sen är jag trött.. Men jag har sovit så jävla dåligt i helgen, så jag får ta igen sömnen inatt. Just nu vill jag bara att pappa kommer hem med mat till mig, men det kommer typ ta en halvtimme.......

En sak som är bra är att AIK vann med 3-0 sååååå det är skit braa!!!!

Helgeeeeen

Yooo, vakna för ett tag sen! Åt lite för mycket frulle så jag mår illa nu..
Jag har iaf haft en rolig helg, full fart hela tiden, i fredags kväll var jag hemma hos Amanda sov även där med klara också. Sen på Lördagen åkte jag med Mana till Vällingby för att köpa AIK biljetten tills idag. Sen hem för att duscha och fixa mig. Sen blev det middag inne i stan med tjejerna och en snabbis ner till the voice för att dem ville se Chris Medina. Men det var inte så roligt på the voice så vi åkte hem till Bella ist där det var lite folk. Så var vi där hela kvällen. Så det var rätt chill.
Nu ska jag kolla på TV sen börja fixa mig, ska på AIK matchen med Mana och Bella, pusssar

2138

Sååå är man ensam hemma igen nu tills Söndag!! Sååååå skönt! Det går inget bra på TV heller, och orkar inte sätta på en film. Imorgon är det fredag, det är bara att taggggga tilll!!! Heeeeeeeeeeelg för fan!
Nu kommer den tiden att man vill ha helg hela tiden! whooooooop whoop

Halluu

Heej, första dagen i skolan idag då! Det gick väl bra. Kände ingen i min Klass förutom Axel, såå det var lite stelt i början. Men jag tror det kommer bli bra, hoppas verkligen det. I skolan så typ snacka dem lite om skolan sen körde vi typ namn lekar och på slutet så hade vi mattediagnos.. Dööö vad otaggad man var på det. Har inte räknat matte på hela sommaren så kommer det först dagen....
Men mitt schema är fett skönt! Senaste dagen är till kl 15 och den dagen börjar jag kl 10, sen slutar jag run 13-14 varje dag, as skööönt!
Efter skolan träffa jag mina standard kompisar Bea, Amanda och Klara! Nu ska jag bara chilla ett tag. Imorgon börjar jag 9 :)

http://www.youtube.com/watch?v=KlyXNRrsk4A&ob=av3e
Hahhahahah skönaste videon

Skola imorgon

Idag har jag solat sen åkte jag hem till farmor&farfar och lämna deras busskort som jag har lånat nu i sommar. Sen kom pappa och hämta mig där så åkte vi och köpte en ny toalett!! wohooooo äntligen! haha nu får vi bara se när dem ska byta mot den andra! Kommer nog ta ett tag.. höhö
Har kollat lite på Malmö och nåt zabre lag, men malmö ligger under med 4-1 så det är inget roligt att kolla längre, haha :) Ska försöka få pappa att kolla på en film med mig ist!

Och imorgon börjar jag skolan igen.. Vill börja men ändå inte.. Men att tänka på att man måste börja plugga, göra prov, läxor, dödar mig... Men ändå roligt att börja ny skola och så. Sommaren har gått ALLDELES för fort!!!! Det är sjukt, kändes som härom dagen man satt i villastan och fick sina slut betyg och det var skolavslutning. Nu är det ett år kvar tills sommaren igen. Nu ska man bara vänta in den långa hösten och kalla vintern..
Men det här har varit den roligaste sommaren på länge.


Sommar ♥


Asöm

Heej, kom nyss hem. Idag så åkte jag och Amanda in till stan och möta Klara efter hon hade slutat första dagen i hennes nya skola :) Så gick fixa vi min mobil som hade gått sönder igen, såå nu är den hel igen :D Sen möte vi Petar inne i stan som jag inte har träffat på ett år så det var roligt! Sen när jag skulle möta pappa i Solna c så såg jag Nemo i kungarna i tylesand :O hahah fetttttt ballt jöööö :) sen åkte jag ut till Hässelby för att träffa Amanda så sluta det att vi var nere i riddan med dem vanliga :) men tror jag ska sova nu, är fett trött, sen måste jag vända lite på dygnet, tjaråååå!!

Flyttar till Enköping imorgon!

Det ska bli skönt att vi flyttar imorgon! Kan inte vara hemma hos mamma där vi bor nu en sekund innan jag mår skit. Vi har svartmögel i hela golvet och jag tål inte det. Så mår Jätte dåligt när jag har varit där.. Tror jag ska sova snart, så jag mår bättre imorgon!! Och det värsta är att jag skit tillbaka dit då och hjälpa till i flytten imorgon.. Men får vara utomhus så mycket som möjligt.

Dööööö! Jag har tråkigt

Love with myself

yooooo! Igår fyllde min lilla söta kusin 4ra år så vi var där hela dagen. Sen på kvällen så träffa jag Klara, Amanda, Rikard och Björn så åkte vi hem till en kille som hete Anton och var där hela kvällen. Så det var roligt!
Idag så åkte jag och Caroline hem till mamma och hjälpte henne att packa. Vi flyttar ju imorgon upp till Enköping. Så imorgon så blir det att flytta hela dagen! Kultigt!!
Nu ska jag någ kolla på film och ta det lungt, pussssar

1551

Var på salongen hos mamma idag och fixa håret, så nu är det fint och frächt igen :) Sen åkte jag till Solna C och köpte present till Emelie (min kusin) som fyller 4 år imorgon. Nu ska jag börja fixa mig sen åka ut till Hässelby.
Igår var jag med Amanda, Rikard och björn hela dagen sen på kvällen träffa vi även Klara :)


Lite blandat sådär

Sverige vann med 1-0 mot Ukraina. Gooooooooooood Sverige! Mitt lilla gulliga land! Har kollat på någon mord pogram på TV men vågar inte kolla för mycket annars kommer jag aldrog somna :)
Sen känner jag mig jätte ensam just nu... Vill inte vara ensam.
Tror jag känner så för jag har inte vart ensam hemma på en månad typ, rätt länge faktiskt..
Men det är bara att vänja sig :) Men jag gillar vara ensam hemme :) jajaja skit samma idet.
Sitter nu och geekar jul låtar, yeeeeeeeeeeeeeeeeeeah.... hahaha :D


Har tråkigt........


En random bild på mig

Jag är SÅÅÅÅÅÅÅ uttråkad just nu. Har suttit vid datan hela dagen och det är tråkigt.. Försökte kolla på film förut men jag orka inte för det var tråkigt.. jag orkar inte gå ut. Alla låtar blev helt plötsligt dåliga.. Och jag klagar.. haha nee men ska kolla om det finns nåt roligt på TV. Tjarååååå alla gulllllliigulll

I måndags var jag på Karolinska på morgonen så nu har jag inte lika ont längre :D
Sen följde jag med mamma och Caroline till barkarby och kolla runt där ett tag. Sen åkte vi vidare till Enköping för att lämna saker. Vi flyttar dit upp om exakt en vecka idag. Efter vi hade vart där så körde mamma mig till Klara så fixa vi hos och sen drogar vi vidare ut. Först till boris sen till stefan.
Igår så åkte min pappa upp till fjällen igen, så nu är jag ensam hemma i en vecka.... Sköööönt!
Men igår var jag med Bea, Tobias och Fabian hela dagen, vi kolla på 3 filmer och spela fifa, och jag äger på det!
Nu ska jag bara vara hemma och chilla, pusssar

Lördag

heeeeeeeeeei. Igår var jag på Karolinska nästan hela dagen och röntgade. Det visa sig att det bara vara inflammation. Så fick samma medicin igen fast i mindre mängd så jag kan ta den tre gånger om dagen och inte en gång om dygnet. Så det är bättre :) Idag har jag bara legat hemma hela dagen och kommer fortsätta göra det, jag orkar inte göra nåt annat.. Men ska kolla på en bra film nu, pussar

Jag och Amanda ♥

Inte bra

Vi förlora med 3-1 mot göteborg.. Vilket skämt, vad vi tappar just nu, inte bra!
Nu ska jag käka fördinge kladdkaka, höhöh såå gotti!! Hoppas hoppas jag mår bättre imorgon orkar inte ligga hemma igen, Tjarååå!

1922

Medicinen är skit bra nu i början sen suger den.. Läkaren sa att den skulle hålla i ett dygn men redan efter 5 timmar vaknar jag att jag har skit ont och somnar inte om. 4ra timmar sov jag inatt + lite på dagen. Om det inte blir bättre imorgon ska jag till karolinska sjukhuset och rönka.
Men har precis duschat och ska lägga mig och kolla klart på The notebook nu.

För ca 20 min börja AIK-Göteborg matchen också.. Kom igen nu gnaget det här tar vi!


Natti

Min medicin är så bra! Känner INGENTING! whooooop whooop!!! Men ska nussinussa nu, puss god natt :)


Fett gott med jordgubbar nu......

Så jävla ont.

Vaknade 7 imorse för att jag skulle åka till vårdcentralen i vällingby på deras drop in tid. När jag kom tid sa dem att dem inte hade nån drop in tid fast det stod på deras sida... Så fick åka hela vägen hem igen till Solna för att fortsätta sova. Vaknade halv 1 och gick ut å sola. Sen följde jag med pappa till änbybadet o sola där ist. Sen åkte vi till Bromma närakut ist för min svanskotas skull. Har så ont att jag knappt kan gå, sitta eller sova.. Men jag fick medicin för det. Hhahaha inte den roligaste medicinen precis.. Men just nu har jag så ont så jag ska lägga mig och kolla på Wallander och sen sova. Jag orkar inte åka någonstans för jag har så ont... Självmord! Men det ska bli bättre snart av medicien sa läkaren :))) Men ska lägga mig i soffan nu, pussssar 

Run the world

Idag har jag vart ute med mandis båt, hon, jag och hennes föräldrar :) Vi åkte runt ett tag sen åkte vi till getfoten och legat och degat där hela dagen, jätteee mysssimysss (:
Igår kväll var vi hemma och Rikard och umgicks med dem killarna. Det var niceee.






Bilder från idag :)

RSS 2.0