Fan då....



I Fredags var vi hemma hos Rikard med några var även där igår kväll också :)
På dagarna har jag bara solat och glidit runt. Klara åkte till Turkiet igår, så henne kommer jag inte se på en vecka. Men jag har mina andra gullepluttar jag kan vara med :) Amanda kom ju hem från Spanien i fredags fy fan vad brun hon var.. Ångest. Ikväll var jag på AIK-Elfsborg match med Bella, Rebecca och Mana. Och vi förlora med 1-0.. Är rätt besviken..
Och jag har så jävla ont i min svanskota så det är sjuk.. Och igår när jag låg på golvet och var inne på datan så gick Bea på min rumpa.. Fy fan vad ont det gjorde. Och nu kan jag knappt sitta ner. Men det gör inget Bea (a)
Nu ska jag väl göra nåt.. haha men vi hörs sen, pussar


Hemma

Hej, jag kom hem på onsdags kväll från landet. Har bara inte haft tid att blogga..
Igår när jag vakna fixa jag mig sen åkte jag till Klara och träffa henne medans hon hade lunch. Sen åkte jag hem till Bea och var med henne hela dagen :) På kvällen träffa vi Klara igen och gick bara på en promenad och snacka. Idag är det inte så jätrte fint väder så vet ej vad jag ska göra. Men Amanda kommer hem från spanien ikväll så henne ska jag iaf träffa :D

På landet gjorde jag typ ingenting. Vi hade så dåligt väder att så man kunde nästan inte gå ut.
Har iaf lite bilder där ifrån inte så fina men aa :) hahah

Landet

Min syster Caroline när vi ska bada, haha

Snoddas

Haha, när vi var i Funäsdalen!

Måndag

Idag har vi vart i Funäsdalen hela dagen och handlat typ. Sen har jag gjort nåt med min svanskota så jag kan inte sitta eller det gör så sjukt ont! Jag måste ha suttit konstigt när jag åkte hit upp eller nåt.... Får ligga ner hela vägen när vi åker hem om det inte blir bättre, haha :)

RIP

Det som hände i Norge för några dagar sen är verkligen hemskt! Sen att döda 85 oskyldiga ungdomar finns inga ord hur hemskt det är.. Att det finns så kalla människor som gör nåt sånt. Det läskiga är att det är så nära oss och det känns lite konstigt att det hände just Norge!

God morgon

Hej sitter nu och äter lite frulle :) idag fyller pappa år, Grattis igen!! Vi ska nu över till farmor&farfars stuga och fixa tårtan. Igår var vi nere vid byn hela dagen sen fick vi för hos att åka över sjön för att bada. Haha då börja det spö regna och vattnet var äckligt kallt, men vi bada iaf :))) på väderet igår sa dem att det ska typ regna hela veckan så vi åker nog hem på torsdag ist :D

2103

Det spelar ingen roll hur många gånger jag kollar på the last song så gråter jag alltid lika mycket! Och den är alltid lika bra! Nu har förkylningen kommit till baka lite också...

Det kommer gå fort!

Sitter nu och gör inget. Idag har jag bara vart är i stugan och inte gjort nåt spreciellt haha jätttttttte roligt. Det har regnat idag.... Men mår bättre nu så det är jätte skönt :D Men ska käka nu sen blir det film ikväll, pussar

God natt

Jag hatar det här.. Har blivit förkyld så jag mår piss... Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon och det är bra väder annars orkar inte jag det här.... Deppmode!! Men ska sova nu så hoppas vi på att allt är bättre imorgon!

Landet

Heeej bloggen!! Sitter nu uppe i fjällen :) idag var det iaf fint väder tills typ nu då det börja regna lite. Har iaf kunnat sitta ute och sola ett tag idag. Vi ska snart gå upp till bilen och hämta lite till saker sen ska vi äta middag hos Annita ikväll :) imorgon så åker vi kanske ner till byn eller blir det på lördagen vi får se. Men ska någ kolla på film nu, tjarååå!!!

Heeejdååå Stockholm!

Åker till landet nu snart med min jobbiga familj! haha. Det kommer ta ca 8 timmar upp dit, whooop whooop... Kommer ha så roligt i bilen verkligen! Och enligt vädret ska det regna hela veckan. fml.... Men ni får ha det sååå bra så syns vi när jag kommer hem runt den 28onde eller 29onde, pusssssar

0044

Har inte haft tid att blogg dem här dagarna! Igår lämna jag in mobil och fick den redan idag sååå skönt! :D Sen blev det gratis också, as bra!

Idag var jag och Klara hemma hos farmor&farfar och vattna deras blommor! Sen så åkte vi till Nockeby klipporna och sola där. Efter det åkte vi hem till Klara och sola där ist :) Senare gick vi och möte björn satte hos nere på klipporna! Så berätta han om killarnas Rhodos resa, haha!! Så kom även Bea.
Jag måste börja packa åker till landet imorgon och ska vara där i typ en vecka eller mer. Kommer bli så där. Kollade vädret där och det ska regna HELA veckan. + at det är fjällen så det finns inget att göra där utan att gå och fiska. Och jag hatar att fiska.... Men det kommer bli bra :) Tror inte jag kommer kunna blogga där uppe.
Men måste fixa lite saker nu, puss <3

1818

Igår kväll var jag och Klara och kolla på nya Harry Potter filmen!!!! OMG vad den var bra!! I slutet satt vi och böla.. Allla måste se den. Den var helt sjukt braaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idag åkte jag hem till Klara så skulle vi sola, men det blev molnigt.. Så efter ett tag åkte vi till Vällingby och möte Rebecca för Klara skulle ha sina pengar. Sen åkte jag hem och sola lite och nu har jag precis duschat och ska fixa lite mat :) Lyssnar även på AIK-Gefle och vi leder med 3-0 och matchen är snart slut om 3 min! Skön seger AIK!!!!! Pussss heeeejdå!!!

Heeeej

Tjooo! har inte haft tid att blogga dem här dagarna! Igår så fyllde mamma år, Grattis igen mami! Så då hade vi lite gäster här :) Sen dem här dagarna har jag solat och plockat hallon bara. Ska duscha nu och sen åka hem till Klara. Ikväll ska vi på Harry potter filmen :)))) Men måste skynda mig nu, pusssssar <3

Har inte lust att blogga!!

Förlåt för dålig update men jag har inte lust att blogga på sommaren. Sitter nu långt ut på färingsö. Mamma är hus vakt här i tre veckor. Ska vara här tills på lördag. Kommer känna pengar av att vara här. Det ända jag ska göra är att plockat hallon. Fast det är rätt mkt.. Men får rätt bra för det så varför inte :) 
Min dag.
*
Var hos banken i solna centrum med pappa.
* Sen snabbt till sumpan.
* Efter det brommablocks.
* Sen till farmor och vattna deras blommor. (Får pengar för det så varför inte)
* Efter det bauhaus och ÖB.
* Brommaplan.
* Och sen till färingsö.
* Nu ska jag somna till en film, Tjarååå!!

AIK ♥

Idag var det AIK-Halmstad. självklart var jag där! Och så vann vi med 4-0 också!!! Så underbart gnaget!
Nu ska jag sova ska upp tidigt imorgon och träffa Klara och Amanda, ska ringa Bea imorgon också och kolla om hon vill komma och sola med oss :) Men skriver mer imorgon, pussar ♥


Something Borrowed

Filmen var jätte bra, värsta kärleks filmen. Man blir bara kär av att se den. Och han i filmen var såååååååååå snygg!!!!!!! Men vi hade iaf en jätte mysig kväll jag, mamma och caroline. Nu ska jag sitta här vid datan sen sova! Hoppas verkligen på sol imorgon!

http://www.youtube.com/watch?v=4qlMqqc7YdE

Trailen till Something Borrowed!! Se den!

You can run but you won't come far

Ska börja fixa mig nu. Ikväll ska jag på bio med mamma och Caroline. Vi ska se Something Borrowed. Verkar rätt bra när man ser trailen. Innan det ska vi gå och äta någonstans. Så det kommer bli mys.

Dem dagarna jag inte gör någonting så bor jag i carolines One piece. Den är så himmla skön. Men måste säga att dem inte är så snygga... haha


Jag hatar att jag är så jävla slarvig....

Jag tappa min iphone igår, så skärmen är helt förstörd..... :'(

Som tur har jag iphone 3 och då kan man laga skärmen om den går sönder.
Så ska lämna in mobilen på lagning men måste vänta tills pappa kommer hem först,
som tur kommer han hem imorgon :)

1402


En bild från i fredags på mig och Klara!

Igår kväll så möte vi Kristina och gick till ängbybadet där det var lite fler folk :) Har inte träffat Kristina på veckor så det var roligt att se henne igen :))) Idag vet jag inte vad jag ska göra. Kanske träffar Bea om jag orkar åka ut till Hässelby. Men sk nog kolla på film nu. Tjaråå!

tjoooooooooobreee

Heeej!! Har inte haft tid att blogga dem här dagarna! I torsdag så var jag upp i Enköping på dan med tjejerna. Sen träffa vi några som Ida och Mana känner. Vi gjorde inte så mycket satt bara och chilla. Blev rätt lång tråkigt på slutet. Vid åtta åkte vi till en fest i spånga. Där hade vi iaf roligt!

På fredagen på dan vara jag bara hemma och tog det lungt. Vid 17 tiden åkte jag ut till Hässelby igen för att möta Klara! Sen så åkte vi alla tjejer till Bålsta och var på en fest där! Och det var grymt roligt! Sen sov Klara hos mig! Idag åkte jag ut till Hässelby och träffa Amanda och Bea vid allmänna! Så var vi där en stund. Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig, Tjaarå!

För de e kö från gatan upp till hallen

Amanda tycker jag aldrig uppdaterar min blogg! Men jag har inget att skriva. Gör ju bara samma sak på dagarna!
Men imorse var jag iaf på mammas salong och fixa utväxten, så det var skönt! Sen träffa jag Amanda så har vi bara solat hela dagen. Sen träffa vi Klara. Var hemma hos henne en snabbis. Sen åkte jag till Brommaplan och hämta pengar och nu hem :) Snart kommer pappa och hämtar mig så ska vi åka och handla. För han kanske ska åka upp till fjällen ikväll och fiska med sin kompis. Och då kommer inte han hem förren söndag eller måndag. Ska bli skönt att vara ensam hemma. Men aa har inget mer att skriva, puss


Mana och Bella i Lördags

2353

Yooo! Sitter hemma nu! Har vart i hässelby hela kvällen! Var med killarna och spela fotboll! hahahah skit varmt men as roligt! Åkte hem tidigt för ska upp fett tidigt imorgon för att färga håret på mammas salong som ligger ute på Ekerö. Rätt långt dit och ska vara där halv 9. Sen efter om det är fint väder kommer jag åka ut till Hässelby och träffa amanda. Men skriver väl imorgon, tjaarråå!

1350

Vakna för kanske en timme sen! Har precis ätit och kollat på TV. Sen runt 4ra kommer Klara hit! Sen ska vi vidare till hässelby och fixa lite saker. Jag har jätte ont i mina höfter och i nacken så måste ha sovit konstigt i natt.. Sen har jag drömt sjukt konstiga drömmar och människor jag inte har träffat. Och om ställen där jag har bott förut och jag inte ens saknar. Jag känner mig fortfarnade deppig efter dem. hahah!
Idag är en sån dag jag inte orkar göra nåt, vill bara ligga och mysa i soffan framför en film. Jag har tusen flimer hemma men vet inte vilken jag vill se... Och ska sluta klaga nu så inte ni heller blir deppiga. Puss


Life is good!


In this moment.

Åkte in till stan förut och träffa, Amanda, Ida och Mana och en kille som hette Andreas typ :) Runt halv 6 åkte vi till Grönan för vi tjejer, Oscar och Björn skulle på Alice Cooper. Men jag banga ut och åkte hem ist. Haha tur det för tydligen stanna inte dem andra tjejerna där så länge heller. Har kollat på Harry potter nu o bara chillat i min soffa :) Men ska sova snart, God natt!


I just wish everything could have turned out differently

Har precis kollat på film. Eller ingen film, det handlar om Guld året 2009 för AIK.. Jag är typ känslig. Sitter och gråter när jag kollar på det :) Idag har jag inte gjort nåt, eller var nere vid Solna centrum snabbt och fixa en grej :) Ska duscha nu och sen kanske åka in till stan och möta dem andra :)
hann aldrig blogga igår! Var i Enköping hela dagen och kolla på huset dit vi ska flytta. Sen så träffa jag Ida och Mana som var i Enköping och träffa några kompisar. Sen var vi där rätt länge och hängde med dem :) Sen så åkte vi därifrån runt 8. Då åkte jag hem kolla på film och somna. Måste fixa lite saker nu, pussSSsssSss

1954

Sitter hemma hos Klara just nu och väntar tills hon ska äta klart! Åkte ut till Hässelby och träffa Bella och Mana, vi käka och åkte till astrakan en snabbis! Sen åkte vi till riddan och träffa alla andra :) Nu vet jag inte vad vi ska göra men det blir nåt roligt :)

God morgon Sverige!

70 års festen igår var rolig! Maten var så god!!! Restaurangen som vi åt på var typ som en marina! Båtarna där var helt galna! En var jätte lång och tog upp hela bryggan! Den var enorm, måste typ kosta 50 miljoner! Så snygg! Sen var det en annan båt som hade två helikopter motorer! Den flög fram... aja, ahaha!

Efter vi hade vart där åkte jag ut mot Hässelby! Vi skulle till stefan först men sen blev det knas, och då orka inte vi inte och åktre hem till Patricia och käka :) Men måste duscha nu, Tjaaarå!

WOHOOOO

Heej bloggen! Fick reda på nyss vilken skola jag kom in på :D Bromma ekonomi ska jag gå!! :) Det kommer bli skit bra! + att Amanda ska också gå i bromma så blir iaf inte ensam :)

Ska duscha och fixa mig nu, sen ska jag snabbt till Hässelby och lämna pengar! Sen ikväll ska jag på middag för mammas moster Ulla fyller 70 år :) Sen får jag se vad jag ska göra efter middagen, kanske åker ut till hässelby om det händer något roligt där :)
Igår kväll var jag på rålis igen med Ida, Bella, Mana, Patricia och massa andra killar. Det var väl roligt. Men sen hände det massa skit.. Men måste börja fixa mig nu, tjaaråå!

RSS 2.0