Now dance, fucker, dance

God morgon! Åt lite lunch nyss så jag mår illa nu... Ska börja fixa mig sen åka till vår gamla lägenhet i Vällingby och tapetsera om med Mamma och Caroline innan dem andra flyttar in där snart :) Sen om jag hinner kanske jag ska gymma lite med Amanda men får se om jag hinner.

myssssssss

I fredags så var vi hemma hos Klara med några, det var roligt! På lördag så åkte jag och träffa Denise så åt vi lunch och snacka, sen efter ett tag kom även Amanda och Felicia. Sen så träna jag och Amanda på gymet ett tag. Efter det möte vi upp Ida och Bella så åkte vi hem till Ida och träffa hennes gulliga hundvalpar, sååå söta! Sen åkte jag hem åt middag med pappa å så. Sen på kvällen var jag, Amanda och Klara på en fest i Källvesta, hade det grymt roligt där. Idag har jag bara sovit och kollat på TV. Nu håller jag kollar på Beck på TV, tjaaaarå!

Sjukt bra låt!


Höstlov



Skolan rullade på bra idag. Inte så nice när min matte lärare tar min mobil heladagen........... -.-
Ska snart duscha sen ska jag ta det lugnt, får se hur jag gör ikväll, pussar ♥


pussilpuss

Efter skolan åkte jag, Julia och Anna x2 in till stan och kolla runt lite. Sen åkte jag hem för sedan möta Amanda i Vällingby för att gymma. Påväg till vällingby möter jag lilla klarisen. På gymmet så sprang vi, gjorde andra styrke tränings maskiner. Sen jag har kommit hem har jag kollat på TV, duchat och bara myst för mig själv :) Men ska kolla på, sol, fest och oroliga föräldrar. Sista dagen imorgon sen loooooooooooov!!!!

2226

Träningen var jobbig men ändå skönt!Det känns att man inte har tränat på ett tag man blir tröttare fort och man gör allt rätt slarvigt. Satt förut och kolla lite på rosa bandet galan, satt och grät till det, usch det är så hemskt med cancer... Bara ordet får en att må illa.
Ska väl läsa igenom historia boken nu sen sova, puss ♥

Onsdag



Väntar på mat sen ska jag åka och träna.. Vet inte hur jag ska klara
aerobicen kommer vara DÖD efter framförallt när inte har tränat på ett
halv år..

I skolan

Har företags ekonomi nu och det är såååå uttråkande... Hon sitter och har tråkig igenom gång. Efter lunchen har vi Sam prov hoppas hoppas det går bra. Och jag är fett hungrig nu, hoppas det är god mat!


fml jag orkar inte.....

Roligt skulle ladda ner några låtar på mobilen och då uppdaterar itunes hela min mobil och när jag avbryter det så får jag inte i gång min fitt mobil.. Och det här kommer ta evigheter och allllllllllllt jag har på min mobil är borta.. JAG ORKAR INTE. Sen har jag värsta bränn market på min rumpa som gör såååååååå jävla ont...

Nu kör vi!!!

Nu är jag igång igen! Efter skolan åkte jag och Amanda till Vällingby och köpte gym kort. Äntligen!!! Sen åkte vi till Klara chilla där försökte plugga lite till samhälls provet imorgon men det gick sådär.. Sen halv 7 åkte jag, Amanda och Bea till gymet och körde latino danse, tänkte ta det lite lungt i början men det var faktiskt jobbigt! Men det var roligt att shaka lite ass, haha ;) Och imorgon om jag hinner ska jag köra core och aerobic. Har bara historia prov på torsdag.......... Har haft tre prov den här veckan.... Kul nu ska jag plugga Media, pussar :)

1754

http://www.tekniskamuseet.se/1/1218.html

Den här videon beskriver min dag.. Den är hemsk, man ser ut som en knubbis. Jag tabba mig då jag säger att sist Helsingborg vann allsvenskan var 1990 när det är 1999. och Sen säger jag att Helsingborg kom 3 när jag skulle säga Elfsborg...
På första inspelningen gick sämst för mig och Anna vi stod bara och skratta och fick inte fram ett skit... HAHAHA
Men andra gick mycket bättre fast jag tabba mig.. :)
Nu ska jag göra historia läxan sen duscha, tjaråååååå :)

haha jaaa....



Hahahahhahahaha, men mistletoe låter ju som det betyder missnöjd tå.... HAHAHAH

Cause we belong in a world that must be strong

Heeej, i går blev det en hemma kväll för mig, jag orkade verkligen inte åka ut och göra nåt. Så jag satt hemma och kolla på Allt för min syster, satt du typ och stor böla ett tag så sorglig. Sen chilla jag ett tag och slog mitt rekord på Temple Run fick 722 502 poäng känner mig fett stolt!!!!!! Idag har jag bara vart hemma och tagit det lungt. Om en halv timme börjar Helsingborg-AIK nere i helsingborg. Sista matchen på allsvenskan........ Sen får man vänta ett halv år innan den börjar i April igen..


Dreams - Van halen, så jävla bra!!!

hahahahah


1906

Tjooo, igår efter skolan åkte jag en snabbis till Vällingby och köpte en tröja och strumpbyxor.
Jag hatar det att jag ska ta sönder ALLA mina strumpbyxor, mina nya jag köpte i går gick söder i går kväll...

Iaf efter Vällingby åkte jag direkt till Denise där även Mana var, så var vi där och dega och fixa oss.
Vi hade överrasknings fest för Mana så vid halv 7 satt vi min halsduk för hennes ögon så hon inte såg nåt och musik i öronen och åkte hem till Mana där alla tjejer var. Hos mana käka vi och så, sen kom bålsta killarna. Runt 23 åkte vi hem till Patrik som också var där. Så var vi där och efter ett tag var det jätte mycket folk där. Men runt 1 var alla tvugna att dra, så då åkte jag och Julia till skälby. Det var en lyckad kväll hade grymt roligt hela tiden!Nu vet jag inte om jag kanske ska åka ut till Hässelby det beror på vad som händer och om jag orkar :) puss

Soldier



Så jävla bra!!!!!

20 oktober

Heej, idag efter skolan åkte jag till Bellas skola för att möta henne och ge pengar. Sen gick vi och möte Ida och Emelie. Vi åkte in till stan och skulle fixa en sak på banken. Efter det möte jag upp Klara med några i hennes klass och gick å fika på cafe 60. Sen jag kom hem har jag bara kollat på Tv och pluggat lite till engelska provet imorgon, fast jag fattar nada hur jag ska plugga på den skiten...... Nu ska jag chilla vid datan, heeeejdå!

Sen GRAAAAAAAAAAAATTIS MANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D <3<3

natti


hehe

Nee skämta det är inte min glasögon det är syrrans :)

When you get worried I'll be your soldier

heeejsan, skolan idag var rätt seg. Fast sluta redan 20 över 12 så det var naaajs. Så åkte jag hem seeen så gjorde jag nåt jag aldrig gör när jag kommer heem........ soooov, whoop. När jag vakna så plugga jag matte sen bara kollat på efterlyst och sånt :)

Just jag var hos opitiken idag också, då såg dem att jag behövde glasögon...


Töntar in coming!

cam to gif
Cam to gif 

 

-CarolineSöderberg


Julen







Börjar faktiskt längta till julen när jag hör dem här låtarna, jag har alltid älskat julen med mycket snö. Orkar inte med hösten den är så deprimerande.....

Got to make it, before too long



Skön dag! Matten var inställd på morgonen och eftermiddagen. Gympan var inställd för att vi skulle kolla på en teater i aulan. Men jag sket i den och började skolan 11.45 sen sluta jag 13.55. Bara två lektioner som bara var chill. Efter jag har kommit hem har jag kollat på film och sovit ett tag, mår fortfarande inte så jätte bra.
Ska snart duscha sen kolla på desperate housewivs. Men skriver sen, pussar <3

natti


Weheartit

Har haltat mig igenom dagen. Har så ont i min höft så det är sjukt. Sen hade jag på mig Carolines byxor som var dumt, för hon har på sig dem ibland när hon ska ta ut hästerna på morgonen innan skolan. Så jag har vart dålig hela kvällen..
Fick föresten veta förra veckan att jag är allergisk mot, häst och Katt och lite hund. Lite jobbigt för hos mamma har vi allting..
Men ska sova nu, Tjaaaaaarå!


Hemma på Råsunda

Igår kväll var jag, Amanda och Bea hemma hos viktor och sen massa andra som man kände. Var lite konstigt början för en sak men det löste sig och det var lungt. Sen hände det massa andra saker. Tråkigt och respektlöst.
Idag gick jag upp tidigt fixa mig åkte ut till hby fixa en sak sen till Solna för att gå på AIK- BK häcken med Ida och Emelie. Vi vann med 2-1 så det var skönt! Sista matchen för Kenny Pavey i AIK.... <3
Efter matchen följde jag med Ida och Emelie till donken i sumpan dem ville käka där.
Imorgon är det skola igen yeaaaah... -.-

Mad World

Har inte haft tid att blogga dem här dagarna :)
I torsdag hade vi tjej kväll är hemma hos mig jag. Anna, Anna och Julia vi bakade bullar och lite andra saker. det var roligt!
Just i torsdag var vi på meseum med klassen efter det gick jag, Anna och Anna upp till gallerian och dem har fått Hollister Co, jag dööör vad dem har snygga kläder!!!

I går fredag åt jag middag hemma med pappa och Caroline som vi inte har gjort på hur långtid som helst. Efter det åkte jag och träffa Amanda och Klara sen gick vi hem till Kevin där vi spendera hela kvällen med dem vanliga :) Påvägen hem så var det en kille som höll på att spy hela tiden skit äckligt så sprang därifrån, fick upp kräkningar hela vägen hem, fy fannn!

Idag har jag bara chillat hemma framför TVn snart kommer pappa hem så ska vi äta sen får jag se hur jag ska göra ikväll om jag orkar gå ut. Men vi hörs sen, pussssar :)

Underbart Sverigeeee!

Och vi vann mot Holland som är det andra bästa laget i världen!!!! 3-2 till Sverige, nu känner man sig verkligen som en stolt svensk!!!! Det var en rolig match och kolla på också hände saker hela tiden.
Tyvärr förlora AIK mot frölunda med 3-2.. Men vi kommer igen AIK <3

Bad day

Dagen har betstått av facerape och fett irreterad på alla Framförallt min engelska lärare.....
Min engelska lärare tog min mobil för att jag la den i jackan, hade inte ens hållt på med den.. Då är hon så dum att hon lägger den på samma bänk där Johannes och Andreas sitter så dem sitter och facerapar mig.. Hur dum får man bli????
Sen hade vi copers test, gjorde mitt bästa, jag gick iaf ingenting så det är bra! Men sen har min konition försämras såååå himmla mycket inte alls bra!

Sen när jag kom hem så har jag sovit och nu kollar jag på Sverige-Holland där det står 1-1. Meeen fan vad snygg frispark källström la! Sen spelar AIK hockey idag nere i göteborg mot förlunda där vi ligger under med 2-0.. Kom igen gnaget!

Min hemstad

Har precis kollat på "The town" den är as braaaa!!! Idag börjar 2 and ½ men med den nya killen! Så det måste man verkligen kolla på!
Idag sov jag inte efter skolan duktig jag är! Men ska fixa naglarna nu och lite bilder, puss :)

Söndag

yooo! I fredags var vi hos en kille vid allmänna som heter sebbe. As stort nice hus! Det var en rolig kväll.
Sen på lördagen möte jag Bea i Vällingby så åkte vi in till stan för att leta efter mobil skall. Men den affären vid tc var stängd så då åkte vi till medis och gick runt där. Sen hem till mig snabbt hämta lite saker sen till vby och sola. Eller Bea sola. Sen fick vi sitta i hby gård as länge och vänta på en seg människa.
Sen senare på kvällen blev allt fail och jag blev fett irreterad...... Men nu ska jag duscha vänta till pappi vaknar så vi kan käka nåt. Tjaråååå

tpl

Imorgon är det fredag, heeeeeeeelg! Efter skolan åkte jag till Vällingby och ner till gymmet för att kolla hur mycket det kosta. Ska köpa det i helgen eller nästa vecka så jag kan börja träna igen. Kollar lite på TV nu men måste göra tyskan och engelskan men det går fort :) puss

The air was filled with the scent of dumb lovers

Skolan idag som alltid, whooop whoop! Hade ingen bra dag eller hade sån dag då man kände sig ful! Efter skolan åkte jag hem och sov. Sen har jag inte gjort något förutom kollat på TV.
Imorgon slutar jag kl 13 skööönt då ska jag åka till Vällingby och kolla hur mycket gymkortet kostar sen ska jag köpa det i helgen sen blir det fit for fight igeen! Sen ska jag söka jobb och börja jobba, spara lite pengar bror!! Aa har inget mer att säga nu. tjaråå!


Så sjukt bra!


Fan ville vara där! Att se han live och framförallt höra gubben i lådan som är en av dem bästa låtarna!
Så mycket minnen från den låten i från höstas/vintras då jag lyssna på den HELA tiden. Alla tröttna typ
på mig för jag skulle sätta på den varje gång vart vi än var! saknar <3

Förresten faaaaaaaan vad DH var bra!! Synd att det är sista säsongen bara...

Mr. Perfect don´t exist

Hade matte prov på morgonen sen orientering i två timmar sen efter det matte prov igen! Matte provet kändes faktiskt bra!! Kanelbullens dag idag också! Vi tjejer i klassen fick bullar under provet för vi vann en sak i början av terminen, medans killarna fick ingen!! höhöhö Nee idag ska jag göra middag det blir sallad! Men ska kolla på TV nu, pussar.


Jätte mysigt tält i Judernaskogen, där ska man övernatta en natt ;)
Haha ne fy fan det bor typ nån där :S

Måndag

Efter skolan idag som kändes jätte lång så åkte jag, Anna och Max till donken i alvik och satt där å snacka.
Påväg hem träffa jag Rikard så hade sällskap hem av han :) Sen jag kom hem har jag kollat på Gossip girl! (Klara det är ju fan bra!) Har försökt plugga matte också men det går sämst! Det här är först provet jag har på tre år, sist jag hade matte prov var i 7an! Men det är bara att kötta igenom det. Sen har vi orientering imorgon på idrotten, orkar det inte! Sen ska jag köpa mitt gymkort snart! Tjarååå


yeaaaaah

Från i Torsdag!

Jag, Julia och Natalie

Max och Anna

Hahaha!!!

hahah

Haha denise i fredags!!!

Långt inlägg om helgen

yooooo! Har haft mycket den här helgen så har inte haft tid till datan!
I torsdag var det inspark festen. Var innan några hos mig sen åkte vi till göta källare där det var! Synd bara att dem inte släppte in alla.
fredagen var inte skolan alls rolig, man gick runt som en zombi och sova på lektionerna! Efter skolan skolan tänkte jag åka hem och sova men precis när jag kommer hem ringer Ida och säher att jag ska åka ut till Hässelby så tar en snabb dusch och åker till hby gård. Där vi sitter fett länge och väntar på en kille.
Sen hem till Ida käka och fixa hos inför kvällen! Efter ett tag gick vi hem till Bella där vi var hela kvällen med massa olika människor.
lördagen var det fett fint väder så låg ute på altanen och sola as härligt. Sen åkte jag hem fixa mig möte pappa och ner till Råsunda för att kolla AIK-Gais. Det var en bra match vi van med 2-1 så det var bra, men publiken sööööööööög! Det var bara runt 9000 där sämsta siffran det här året och när norra är typ tysta många gånger under matchen är det lite tråkigt!
Men iaf efter matchen hem en snabbis sen direkt ut till Patricia där vi var hema kvällen med killarna och några till. Men var fett trött från dagarna innan så Rikard skjusa mig till Vällingby halv 2 så kom hem tidigt så det var skönt :)
Idag har jag vart i Enköping och firat Caroline med släktingarna! Ska snart sova, pusssar <3


Mammas cupcakes!

RSS 2.0