Sleep everyday, party every night

Kom hem i natt från den roligaste veckan i mitt liv. Taaaaa mig tillbaka nuuuuuuuuuuuuuu! Vill inte vara här.

Hela veckan har bestått av sol,bad och massssssa massa festande! På planet påväg till Kos träffa vi två underbara tjejer som hette Linn och Johanna, så vi varit med dem hela veckan. Och vi har haft så roligt. På dagarna sola vi på tylösand beach, helt klart den bästa. Skönt folk som jobba där och bäst sol stolar xD haha! Sen på kvällarna så var vi på bar gatan hela natten. Dem clubarna med bäst musik och folk var helt klart West och Cactus. Så där hängde vi mest. 
För det mesta stod vi på bar disken och dansa. 
Och det var biligt att vara där som tjej, vart man än gick så sa dem free shots eller så fick vi gratis drinkar. Och Johanna haffa en kille som köpte fishbowls och shots till hos hela kvällen. Han betala till och med 10 euro för att vi ska dansa på en club xD Desperat kille kan man säga.  

I onsdags kväll hade hela Kos ström av brott också, skit läskigt hela staden var släckt och hotellet kändes som ett spök hotell typ. Men som tur så kom strömmen tillbaka 12 på kvällen så man kunde börja festa igen. På kos var det nästan bara norrmän och nästan alla killar från Sverige som jobba där kom ifrån Jönköping. Jag träffa typ bara 4 st från stockhom. Så på slutet blev det att man sa vissa ord på norska sen börja man förstå det mycket mer.

Vårt hotellet låg skit bra till det var bara 2 min till beachen och 5 min till bar gatan! Så om ni åker dit bo isf på Astron ;)
Men har haft så grymt roligt och vill ta en sista minuten tillbaka nu i sommar, men måsta ha pengar först och någon som vill hänga med.
Men det kommer massa med bilder sen!!

1 daaaaag kvar!!!

helluuuuu, Igår hade jag fult upp hela dagen typ, börja dagen med att sola två timmar innan jag var tvungen att åka till Brommaplan och betala en kille 100 kr som jag var skyldig han. Direkt efter det åkte jag till Solna C för att växla min pengar till euro!! Sen åkte jag en snabbis hem för sedan åka ner till Solna C igen för att ta bussen till Danderyd för att möta upp Bella och Emelie sen åkte vi vidare till Norrtälje för att kolla på AIK-Sundsvall som hade en tränings match där. Vi vann med 2-1 skönt fast det var en tränings match så är det alltid bra att vinna. Vi spela faktiskt riktigt bra iaf under första halvlek! 

Imorse ringde klara min 20 över 8 och bara upppppp!!! det är fint väder, jag kommer till dig nu! Så då var det bara att gå upp. Så kom Klara sen packa vi det sista till Kos. Sen åkte vi dit Klara ska flytta och kolla hur det såg ut. Det var jätte mys och skit skönt att vi ska bo nära varandra! 

Sen åkte vi till Hässelby köpte kyckling taco på Orion och käka hemma hos Klara. Nu sover tråkisen och det är måln ute :((((((
Väntar på att pappa ska komma med min res väska hit sen ska jag sova hos klara inatt. Men nu ska jag göra något... Vill ut och springa typ, men får se om jag gör det sen, pussar


Hahahahahahhahahahah så fula.......

Bilder från dem senaste dagarna



2236

Dem har gjort om blogg.se.. Får se om jag kommer fatta någonting nu..

Iaf igår kväll var jag med Maja och Anna och på kvällen var vi hemma hos Baran och Bahoz med några på chillkrök, hade det roligt!
Idag var jag nere i Solna C och köpte det sista inför Kos som bikini och solglasögon, hääärligt! Sen möte jag Anna en snabbis innan mamma kom hem hit ich klippte mina toppar och färgade utväxten på mig igen. Mitt hår växer som ogräs ibland..

Sen börja jag även packa och min väska är typ full men jag har inte ens packat ner halva mina kläder :(( Sen var jag nyss ute och sprang jätte skönt att göra det på kvällen. Nu kollar jag på Sverige- Frankrike som vi leder imot. Och viiiii gjorde juuuuuuust mååååååååååååååååååååååååål så skönt Sverige att vi har vunnit iaf en match i Em, än att gå härifrån med 0 poäng!

4ra dagar kvar!!!

4ra dagar kvar till Kos och det känns som evigheter kvar! Man har inget att göra på dagarna, man kan inte sola eller och jag jobbar inte.. Så idag bara för att dagen ska gå fort ska jag först gå till City gross med pappa och hämta bilen som är på varksta. Sen ska vi köpa lite saker till Kos och efter det så åker jag och tränar på gymmet.


Hemma

Hemma från ett regnigt Norrtälje.. Var som sagt med mamma och Peter på Peters landställe. Där gjorde vi inte så mycket åkte mest runt och sov. Men var ju bara där en natt så det gick fort. Men det var mys att umgås med dem.

Men när jag kom hem var jag lagom blöt och kall så hoppa i ett varmt bad riktigt skönt. Nu ska jag fixa med lute låtar till Kos och så, pussar

Alltid Sverige <3

Vi förlora det känns tungt, men ändå vände vi matchen och vi ledde ett tag över dem. Vi är utslagna från EM det känns inte så roligt, men men..

Idag på dan orkade jag mig aldrig till gymmet så jag gick ut och sprang ist. Sen tog jag mig till jobbet, jobbade över idag ända till 22. Ska inte jobba nu fören den 3 juli, kommer faktiskt sakna det!

Nu är det en skräckis på 5an jag vill se men jag vågar inte kolla ensam och ingen vill kolla med mig, ska försöka kolla iaf.. Fy fan..

Och imorgon bitti kommer mamma och Peter och hämtar mig så ska vi åka till Peters landställe sen kommer jag hem igen på Söndag, puss <3


15 juni

heeej, sitter hemma nu och vet inte vad jag ska göra.. Kanske åka och träna? Får se ikväll ska jag iaf jobba, ska faktiskt bli roligt. Det är mitt sista arbetspass innan jag åker till Kos :D Åker nästa fredag!!!!
Jag vill sola också men det är så molningt ute :( Sen fyller Ida år idag!! Grattis hjärtat <3<3

Ää aa men i onsdags kväll var jag med Anna och Anna vid Nockeby klipprona med Philip och massa mer. Kvällen sluta med att jag, Anna, Anna, Philip och Simon åker hem till Simon där vi nattbada och massa mer saker, hade det riktigt roligt! Igår Torsdag mådde jag bajs dåligt. Så jag sov tills 15 efter det åkte jag, Anna och Bill till Andra Annas jobb och käkade oss tjocka med burge king mat. Där träffa vi även Maja och Johanna :))

Efter det åkte jag hem till Bea och dega där en stund. Sen träffa vi Klara och Amanda så gick vi en lång promenad runt hela hässelby kändes det som. Bara en mys kväll :) Ne nu ska jag hoppa in i duschen och ta bort saker som dem har skrivit på mig.. hehe puss



Hihi Ida och Jag, Grattis igen <3


Sommarlov!!!!

Har inte orkat ta upp datan dem här dagarna, kommer bli mycket så nu på sommarlovet! Men i måndags var jag med hela skolan på gärdet och körde fotboll och brännboll. Efter vi hade vart där drog jag mig till gymmet och gymmade ett tag. Senare på kvällen träffa jag mamma så gick vi ut och åt på retaurang och kolla lite i affärer fick med mig en söt tröja hem. Sov även hos mamma så på kvällen satt jag, mamma och mammas kompis mimmi och kolla på Sverige-Ukraina som vi tyvärr förlora men en match vi borde vinna..

Iaf sen igår Tisdag hade vi skolavslutning. Efter den åkte jag, Tina, Maja och Robyn hem till mig och chilla. Sen senare träffa vi Minna och Felicia. Ää aa sen drog jag och Robyn hem till henne för hon skulle duscha och sen tillbaka hem till mig så satt vi tjejer på min balkong och myste en stund. Runt 18 åkte jag och Anna till Sollentuna för att se Bill spela på en sak. Efter det åkte vi hem igen sen åt vi middag nere hos Bill och kolla på Barnhemmet. Det blev en lugn kväll för mig även fast jag hade skolavslutning :O haha första gången det händer men det var fett skönt! :) 

Nu ska jag ta mig mot gymmet igen och gymma lite känner verkligen att jag behöver det, puss <3 

Finns det något sötare?


I'm left without a choice.

halluuu, kom precis hem från Susanne där jag har vart hela dagen och firat henne för hon fyllde 40 år för några dagar sen, så hela släckten var där så det var roligt :) Dem här dagarna har jag har fult upp, i torsdags var vi några i från klassen hemma hos mig och chilla. Igår på dagen gjorde jag inget, sen jobba jag till 20 efter det gick jag till Annas jobb vänta på henne sen drog vi till mig. Sen kom även andra Anna senare drog vi till Nockeby killpporna där alla andra var, hade riktigt roligt ett tag, även Maja kom dit. Nu ska jag göra värsta goda salladen till mig, pussar 

 

Jag just nu :))


Sveriges nationaldag

Igår träffa jag Amanda och Ida efter skolan. Vi var i kista och gick runt. Fick bara med mig hem ett par ballerina skor som jag verkligen behövde. Sen på kvällen var jag bara hemma och kolla på dh. Sista dh avsnittet igår... :'(

Nu ska jag åka till gymmet och gymma! Sen måste jag plugga också har ett sista praktiskt prov imorgon bitti. Sen åker pappa till Sweden rock idag också, så är ensam hemma till på Söndag ska bli hur skönt som helst! :)
Pussar


natti


Weheartit. sant haha

2314

Sorry har haft fult upp i helgen med jobb, bio, fest, sova, mys med kompisar och fira igår farmor som fyller 75 år idag, grattis igen bästa farmor <3 Idag har jag bara vart i skolan och inte gjort någonting. Hade föreläsning om UF som vi ska ha nästa år annars ingenting. Efter skolan så drog jag till gymmet och gymma! Sen jag kom hem har jag kollat massa dh avsnitt från säsong 3 och duschat, nu ska jag dra mig mot sängen, massa pussar

RSS 2.0