28/9

Idag fyller min gulliga lillasyster Caroline år :) Graaaaattis på 15 års dagen! Du börjar fan bli gammal nu!! Efter skolan åkte jag hem sen en snabbis sen till Vällingby med Anna och Julia, träffa även Klara där en snabbis :) Efter det åkte jag direkt till Östermalms torg för att äta middag på Capri med hela familjen för att fira Caroline! Och där var det gott som vanligt! Nu sitter jag och försöker plugga lite historia men det går sådär, har prov imorgon! Sen slutar jag kl 13 imorgon fett med naaaajs! Men ska väl fortsätta plugga nu, tjarråå!


Caroline <3

Tisdag

Jag måste träna och jag känner mig ensam och deppig.. Har precis gjort lite historia och nu ska jag göra en matte sak som jag fick men jag fattar nada så vetfaaan hur jag ska göra......... Nu ska jag deppa vid datan, tjaråå

We can get crazy let it all out


Helgen

Har inte haft tid all blogga i helgen har haft fullt upp!
Ifredags sluta jag kvart över 11 så då åkte jag till min gamla skolan och hälsa på. Det var jätte roligt att träffa Staffan och Svante igen. Sen gick jag hem till Klara som bakade bullar, skit goda!
Senare på kvällen träffa vi Ida, sen åkte vi hem till mig! Träffa lite kompisar. En lyckad kväll!

På lördagen åkte jag till Ida vid 16 tiden för att fixa mig inför kvällen. Vi tjejer var på tjejmiddag hemma hos Bella, efter ett tag så kom det lite folk dit. Träffa även Bea :D känns som jätte längesen jar var med henne. Sen åkte vi och träffa några andra sen en snabbis tillbaka till Bella. På väg hem så tog det fett långtid för nån hade tagit sönder en dörr på tuben så fick vänta en halv timme på nästa...

Idag hängde jag med pappa och hans kompis Martin till O'learys käka och kolla på AIK-Malmö.. Det blev 1-1, vi ligger delad två med Elfsborg nu och p.g.a att det blev lika så vann Helsingborg allsvenskan 2011.
Visst trodde dem skulle vinna iaf men tråkigt att det avgjorde nu! Nu måste bara vi bli tvåa!! Kom igen nu AIK ta skiten.



 
Några bilder i från Helgen.

Torsdag och imorgon är det...... Fredaaaaaag

Jag måste sluta sova efter skolan och börja träna ist, ska ta mig till vällingby någon dag och köpa ett gymkort! Måste göra tyskan sen också! Ska först kolla om det finns nåt roligt på TV :)

Lite bilder från veckan;

Måndags från matchen.

Min sötnos kusin Klara, och sen jag men den bjuder jag på...

Haha sociala killar i skolan...

natti

Det var mys och var hos Susanne med kusinerna :) Påväg hem var jag inne i mobilen så missa gå av vid Solna station så fick åka till Karlberg och ta tuben hem därifrån. När jag kom hem och skulle precis gå ut från spärrana såg jag världens sötaste lilla hund sen när jag kolla upp så ser jag Kissie med hennes kille så var det deras hund! hehe lite roligt att se dem i här hemma i västra skogen :)) Nu ska jag var inne på datan och kolla på Sex and the city, tjarrååå!

Jävla väder!

Ledig idag från skolan, hade bara utvecklingssamtal vid 13 sen hem igen, har fett ont i huvudet av det här vädret.... Ne ska väl kolla på film nu och kör på deppmode! Är fett sugen på subway föresten! hehe. Ikväll ska jag med mamma till Susanne och kör lite barnvakt på mina gulliga kusiner, Tjarååå!

1724

Hann aldrig blogga igår men jag var på derby matchen, tyvärr förlora vi med 1-0 så det var verkligen synd. Det skulle verkligen vara bra om vi vann den matchem, men men!
Idag på idrotten hade jag carolines stall tröja som var så jävla dumt så jag fick allergi skit och mådde jätte dåligt så då åkte jag hem och sov! Mår fortfarande dåligt men mycket bättre nu! Imorgon är jag ledig ska bara till skolan runt 12 och ha utvecklingssamtal så det är naaaaaaajs! Men ska käka nu, pusssssssar


Helgen

Har inte haft någon tid alls att blogga i helgen!

I fredags
 i skolan så skulle vi göra en sketch men vi gjorde aldrig det vi skulle göra så det blev nåt killarna hittade på, hahahah faaaaaaaail på den alltså!! På kvällen så var jag och tjejerna och åt middag hemma hos Patrik med han, Oliver och Axel. det var jätte roligt och mysigt. Efter ett tag så åkte vi till Älvsjö för gå på nrj, hade grymt roligt där. Såg Rebecca & Fiona, Adrian Lux, Mange makers med massa mer. När jag kom hem så däcka jag i sängen på dirr. 

I Lördags
så hängde jag med pappa till kungens kruva, köpte ett par jeans och present till syrran. Sen hem käka för att sedan åka ut till Hässelby. Men på kvällen var vi hemma hos Kevin själv var jag grymt seg så tog det lungt och åkte hem tidigt :) Idag har jag vart hemma hos Farmor&farfar och pluggat hela dagen har prov imorgon... Ser inte fram i mot det.. Men imorgon är det derbyt är skit taggad till det!!



Några bilder av många ifrån i fredags :)

2219

Femte raka segerna för AIK grymt!!


Vårt lilla te party vi hade hemma hos Wendela! haha klockers bild!

Jaa, jag passade på att fixa ny frisyr också när vi var där!

E1C ♥

Skolan idag var rolig, haha kul att se alla som klädde ut sig.. Så körde man tävlingar och så! Och vi var bland dem 6 bästa så vi ska göra en sketch i aulan för hela skolan, hahahah! Så ska sen vid 7 hem till Wendela i min klass och fixa det :)
Duscha nyss bort den rosa färgen i håret också, riktigt sexigt med det bror!! Idag spelar Mjöllby-AIK, och det ska vi vinna gnaget!!! Men ska fixa mig nu, pussar ♥
 



Hahah, fy fan vad roligt det var!

hihi

Ny frisyr



jaa, haha sitter hemma med två fina toffar i håret, höhö

niceee

Skolan var fett långsam idag fast var på bra humör så jag garva mig igenom dagen haha. På slutet stod vi ute på skolgården och skulle måla på lakan, hahahah gick inte så bra för oss. Imorgon ska vi klä ut oss, vi ska klä ut oss till pride, heheh :) Men ska duscha nu sen läsa lite hur min bok som vi har läxa på.. Fatta gymnasiumet är fan jobbigt, önskar att det var mer lala runt som i villastan meen neeeeee.. pöss hejdå!


12 september

Efter skolan åkte jag till Susanne och Tobias i täby för Tobias fyllde 40 år! så åkte dit fika och åt middag. Fick skjuts hem av Susanne :) Sen fyller min kusin Josephine i Mariestad år också! haha många idag, Grattis till alla :) Nu lyssnar jag på Örebro-AIK och AIK gjorde nyss mål så nu står det 1-1, sååååå kom igen nu gnaget ett mål till så vinner vi!!! Ska även duscha efter matchen, pussssar <3


Love




GRATTIS MIN ÄLSKADE!! Jag älskar dig bästavän <3

@ skolan

Riktigt gullig kines film vi kollar på samhälle lektionen!!! Haha pysko film alltså.. Hahaha

Solna

Fick åka hem igen p.g.a allergin så sover hemma i mitt älskade Solna. Ska äta nu, tjaråå!

9/11

Gick upp tidigt idag för att vara mig på en helg! Vakna halv 10 och har kollat på TV sen dess! Idag var det 10 årsen 9/11 så det går på TV just nu! Om ett tag kommer moster min med familjen och hämtar mig, så ska vi åka hem till mamma. Kommer även sova där i natt, så hoppas verkligen att dem har städat så jag inte bli allergisk p.g.a hästarna...


Nu sticker jag till Enköping whooop whoop

Bio och fika



Weheartit, The Notebook än av dem finaste kärleks filmerna som finns!

En skön kväll! Klara kom hit, vi bestämde hos till slut att gå på bio ist för att dra på festen. Kolla på den svenska filmen försvunnen, panik film det va alltså!! hahah. Efter det möte vi upp Ida, Mana och Denise så fika vi på Café´60, mys! Jag kom hem för en halv timme sen. Skön och lugn kväll var inte alls taggad på att festa ifrån igår :) Nu ska jag nog kolla på TV eller en film, pussar <3


Nej, så tjock du har blitt

Idag har min dag bestått av film och sova. Har precis duschat och snart kommer Klara hit! Ikväll får vi se hur vi gör, antingen bio eller fest i bredäng. Vet inte än vad jag är taggad på!


@ tuben

Sitter på tuben påväg hem ifrån Hässelby är trött som fan och vill sova!! Har haft en rolig kväll ändå! Men skriver väl imorgon. Puss

TPL

Jag kom på att jag har fitt tyska läxan i skolan, har inte gjort än ända tyska läxa bra början. Jag HATAR tyska....... Sen har vi engelska till imorgon och jag orkar inte.. Sen har vi fotografering också. Men det är också fredag så det är as skönt! Men ska väl kolla lite på engelskan sen sova.

2222

Yoooo, efter skolan träffa Bea. Vi var hemma hos henne och snacka å så. Sen efter ett tag var jag tvungen att åka till Vällingby och vår gamla lägenhet för visning! Mamma var barn vakt åt kussarna så jag fick göra det själv och det gick skit bra! Jag ska bli mäklare när jag blir stor, det var as roligt! Men när jag var där börja jag sakna Råcksta som fan.. Vill flytta tillbaka till vår gamla lägenhet..
När jag var klar åkte jag hem kolla på TV och duscha. Kom nyss på att jag har läxa till imorgon så måste verkligen försöka göra den nu fast jag är trött. Tjaaaaaaaaarå!

Fade into darkness





Skolan idag gick snabbt! Vi är tydligen en av dem stökigaste klasserna fick man veta idag också, hehe! Fast jag gillar min klass :) Efter skolan åkte jag till Vällingby för att träffa Bea, men hon fastna i en hiss typ och satt där jätte länge så jag åkte med Amanda hem till henne ist. Runt 18 kom Oscar och hämta oss så åkte vi till Veddesta där alla andra var och spela fotboll, Inte för jag, Amanda eller Klara spela så mycket det var mest killarna. Sen skjutsa Kevin mig till Barkarby och så tog jag pendeln hem. Nu på kvällen kolla jag lite på Sverige matchen, inte så rolig eller bra match, fast vi vann iaf, när jag gick så stod det 2-0 men tror det blev mer :)
Ska sova snart är sjukt trött.........




natti

Kolla nyss  "A walk to remember" shit vad jag grät. Så himmla bra..

Idag har jag vart i skolan och haft två test, roligt.. Efter skolan åkte jag hem fick för mig att baka bullar så gjorde det. Fast dem blev inte så goda.
Min madre var med på idol idag! hehe. Ne men dom var och spela in på mammas salong för Magda var med idol och gick vidare :) Så då såg man mamma en snabbis :)

Söndag

Idag hängde jag med pappa upp till Enköping för att hämta Caroline! Nu mår jag dåligt p.g.a hästarna.. Tål inte hästar. Kolla på idol idag också, det är bara roligt nu i början!
Igår kväll var jag på en fest i Hässelby, hade roligt där kom hem lite försent. Men det var kul. Ska sova om ett tag så börjar en ny skol vecka... Puss heidå


Lördag

Har inte haft tid att blogg så mycket eller rättare sagt haft lust! Men i torsdags vara jag på Klaras insparkfest. Det var roligt! Men fy fan vad varmt och trött man blev på slutet.. Runt halv 2 kom pappa och hämta hos så somna vi hemma hos mig direkt! I går var det skola, var rätt så trött men det rullade på. Hade ingen matte så det var skönt! Sen vid två hade jag möte i skolan. Efter det åkte jag och pappa hem till farmor&farfar och åt lite lunch. På kvällen så åkte jag ut till Hässelby för att träffa, mana, bella och denise. Så skulle vi på nån fest. Men dem vi skulle med var sega så då fick vi för hos att åka till kanan för Bella kände nån där. Det sluta med bråk och att spring runt i skogen.. hahaha


Insparkfesten på Pure, Träffa Sofia som jag inte har sett på jätte länge! :D

Natalie, Julia och jag på skansen

Efter skansen när vi skulle åka till slussen och käka!
Halva klassen typ :)

Äntligeeeeeeeeeeen!

Fredaaaaaaaaaaaaaaag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har alltid varit en seg människa och så kommer det att förbli....

wooohhooooo åkte tidigare ikväll in och hämta mig telebobbooooo! Äntligen, har saknat den. Nu får vi hoppas den funkar som den ska! Sen när jag kom hem så sov jag i någon timme. Sen för att bli lite pigg så drack jag en redbull och tog en dusch! jaa, nu ska jag väl börja fixa mig..... Pusslipusss

Torsdag

Skansen var sådär! Vi hade guidad tur och prata om kärlek i förr i tiden. Och jag sluta redan halv 11 :D Då åkte halva klassen med båten till slussen och käka på donken. Nu är jag hemma och ska snart duscha. Ikväll ska jag med på Klaras insparkfest sen sover hon här :) Tjaråååå

God morgon

Ska snart åka till skansen och gå runt där med klassen! Men vi slutar redan vid 12 så det är skönt!!

RSS 2.0