23/2-1/3

Var som sagt hos Bea på sjukhuset under kvällen. Jätte mysigt att träffas och bara prata. Tycker jätte synd om henne allt hon har gott igenom på några dagar. Sen när jag kom hem har jag duschat, kollat på bb och packat. Åker imorgon biti kl 6.00 upp till fjällen och kommer hem igen torsdagen nästa vecka. Ska bli roligt att komma upp åka skoter och slalom. Men kommer sakna alla här hemma. Kommer kunna blogga där uppe. Just igår fick jag jobbet på Mcdonalds i Centralen :D hihi. Men ska fixa lite saker sen sova, pussar.

Fjällen på sommaren :)


Depp

Orkar inte vara så här arg längre eller på dåligt humör.. Så fort jag kommer hem blir jag bara på dåligt humör.. Och hatar ha den här ångesten bara för jag inte hinner träna idag.. Det är EN dag och jag mår dåligt att jag inte hinner träna!! Jag ska fan åka upp till fjällen imorgon och åka skidor då tränar man ju as mycket?? Aha kanske går ut och joggar sen skulle nog behöva det.. Nu är jag påväg till st Görans sjukhus och hälsa på Bea som har legat på sjuk hus sen söndags :/// okej nu ska jag sluta deppa, puss


wohoo

Börja dagen med att träffa Patrik som var grymt längesen. Vi åker samma buss till skolan. Sen skolan var chill hade NO prov vet ej hur det gick. Sen fick vi gå till stadsbiblioteket på informations lektionen, haha kan ine säga att vi var så tysta iaf.. haha. Sen var det hem ladda ner låtar sen vidare till gymmet för att köra core och sen spinn. Nu är det bb.

2345

Skola idag. Dem har tagit bort salladn'go på våra elevkort? duma dem är typ det ända nyttiga och goda stället. Så jag och Majsan fick käka på solna krov istället. Sen direkt efter det blev det att åka hem kolla lite dh sen fixa mig för att åka och träna muskel. Sover hos mamma i natt så är nu i upplands väsby och ska snart sova, pussar bloggen <3


Helg

Har inte haft tid att blogga i helgen har haft fult upp. Ifredags efter skolan träna jag med Maja, sen hem snabbt fixa mig för att sedan träffa Klara inne i stan. På kvällen vara vi hemma hos Bea och åt tårta och fira henne jätte mysigt. Sen så åkte vi till en i sundbyberg. Sen skulle alla dra då blev det knas så jag ringde Anna som var hon Robin i Sundbyberg så fick komma dit istället. Hela lördagen låg i sängen hela dagen, sen runt 17 kom jag upp. Då la jag mig i soffan sen fixa mat och börja göra ordning mig. Sen kom Anna och Anna och senare så drog vi ner till Bill för att fira han med några andra. Det var rikitgt kul tills det hände lite saker, men hade en riktigt trevlig kväll ändå :) Idag har jag tränat Zumba med Maja, nu väntar jag på att pappa ska komma hem med god mat, tjaråå.

School


Just nu i skolan :)

Someone like you

Har precis färgat min utväxt :D äntligen!!!!! Skolan idag gick snabbt, hade ett jättteeeeee roligt studiobesök på stadsbiblioteket, satt i en timme och lyssna på en gubbe hur man söker på internet... Sen åt vi Sushi&Thai lunch as gott!!Sen åkte jag hem, möte senare Bella och sedan Emelie och Rebecca. Vi var på derby matchen som alla skulle bojkotta. Aa det kändes inte som ett derby någonstans, men skit samma vi vann med 1-4 och det känns så jävla skönt! Så det blev en bra kväll iaf :) Nu snart ska jag fixa mig för sängen och sen sova. Imorgon är det fredag och det känns hur skönt som helst. Tjaråå!


121 år


Grattis på 121 år dagen mitt älskade lag ♥

2122

Sitter hemma  och mår dåligt..Har ont i huvudet och mår illa :/ Idag var det skolan sen åkte jag till praktiken och hämta papper och sen Mcdonalds vid kungsgatan på arbetsinterjuv, hoppas det gick bra. Kändes mycket bättre än sist iaf. Nu ska jag kolla på Tv och ta det lugnt. Igår sov jag hos mamma, så det var mys. :)

Går inte att logga in på bloggen hemma för internet vill inte... Men har ändå haft fult upp med träning och sånt. Igår fick jag veta att jag hade omprov idag? haha så plugga lite igår så får se hur provet går.. Men nu har jag NO snart är det lunch är as hungrig.. pussar ♥


Lördag

Kvällen igår blev inte alls som vi hade tänkt oss. Jag åkte till Spånga för att möta klara. Innan hon kom sprang jag in på konsum för att ta ut pengar, sen när jag hade träffat henne och vi hade fixat det vi skulle så kommer det en polis och fråga om vi hade sett fyra killar springa. Men det hade vi inte, då kom jag på att jag hade sett fyra killar stod på sidan av konsum sen kom det en till. Så då sa jag det till polisen. Och tydligen var det jätte viktigt så jag blev vittne och fick visa vad jag hade sett dem och blev förhörd och sånt. Så nu är jag typ vittne för något som hände men har ingenanning vad som hände :S hehe. Men så det tog typ hela kvällen. Sen när jag var klar så åkte jag och Klara till Kevin där Amanda var, jag var där en halv timme sen åkte jag hem. Så det blev en lugn men ändå inte igår :) Nu ska jag ta en promenad, ska gå ner mot skytteholm där AIK har tränings match mot Gefle fast den är slut snart hehe, sen ska jag gå till Maxi ICA och möta pappa, pusss :)

M<3


Mamma, Cesar och jag :)

Hahah keff bild, snoddisen ville inte vara med på bild.. Men det är snoddisen, mamma, cesar och jag :)))

2120

Sitter nu hemma hos mamma i Upplands Väsby. Hon flytta hit för ett tag sen, riktigt mysigt :) Kollar på "livet blir bättre". Idag var praktiken långsam... Innan lunch kommer det in en tjej i 20 år åldern som ville pröva två par converse (båda paren) självklart går jag och hämtar dem till henne. Sen ville hon prova en annan sko så går och hämtar den och så och när jag kom tillbaka har hon sprungit iväg med båda skorna + en speciall sula för 275 kr.. Var så arg och kände mig så dum att jag gick på det. Men hur kunde jag veta det? Det kan hända alla, men ändå. Men efter jag hade kommit tillbaka efter lunchen fick jag veta att polisen hade tagit henne på JC. Riktigt skönt att få tillbaka skorna och framförallt att hon blev gripen. Men ska mysa nu i soffan nu, pussar

chill

Tjabba tjena hallå! hehe. hmmmmmmmmm idag har jag gjort? Typ det vanliga. Råka för sig försova mig till 20 över 10 och jag börjar tio.. inte bra. Men sen jobba jag ända till 17 idag....... Efter det åkte jag direkt till Vällingby för att träna muskel och sha'bam. Nu är jag hemma och sitter i sängen :) Imorgon ska jag vara på Karolinska kl 8 på morgon -.- När jag var liten gjorde jag någonting som hette bamseprojekt nu några år efter ska man tillbaka. Så sen lördags kväll har jag massa plåster på ryggen men massa olika ämnen som ex gummi, nickel och sånt så ska man kolla om man är allergisk imot dem. Jobbigt bara att pappa ska ta den tidigaste tiden????? Men får 500 kr om man gör det så det är värt. Okej ska sluta prata om bamse saken.. haha heej då :)))

Nice to nice to know ya lets do it again

Halluu, har haft fult upp idag!

Igår kväll så var jag med Anna, Anna och Bill hemma hos en tjej i solna som fyllde år och hade massa folk där! Hade det riktigt roligt där med nytt folk. Tyvärr försvann mitt busskort.. Kvällen sluta med att jag, Anna, Anna och bill försökte kolla på Harry potter hemma hos mig 2-3 på natten. men det gick så där. Sen gick Anna och Bill hem till Bill så sov Anna kvar här :) Så imorse var jag och Anna fett sugna på pizza så vi ringer Anna och Bill så gick vi ner till Huvudsta och åt pizza där, riktigt gått. Efter det möte jag upp Maja vid odenplan, så gick vi till stadsbiblioteket och plugga lite och sen blev det vår söndag Zumba. Nu på kvällen var jag som sagt på gruppinterjuv för donken. Både Patricia och Anna skulle på samma, så var iaf inte ensam. Men det var trevligt. Nu hoppas man bara på att få jobb! Nu ska jag duscha sen sova, tjaråå!

Lördag



Igår efter praktiken träffa jag mamma. Vi gick och fika och kolla runt i några affärer. Jätte mysigt att fika och prata å så. Senare så åkte jag direkt hem till Klara. Fixa mig och sånt där. Sedan var vi hos Kevin hela kvällen. Idag har jag bara legat hemma och tagit det lugnt träffa Anna en jätte snabbis sen har jag bara kollat på dh. Nu håller jag på att fixa mig. Ikväll ska jag vara med Anna och Anna hos deras kompis som fyller år. Så ikväll ska jag bara vara i Solna, men det ska bli kul :) Men måste fixa det sista så skriver jag nog imorgon.

Fast har fult upp då. Ska möta Maja vid Odenplan så ska vi plugga lite på statsbibloteket, sen efter det ska vi köra Zumba sen halv 8 imorgon kväll ska jag på arbets interjuv för donken, så har fult upp hela dagen.. Men ska gå nu, pussar <3


2131


Sitter hemma nu med min tjockis tröja.
Idag på praktiken så ändra vi priserna på rean och det tog exakt hela dagen. Sen efter det blev det de vanliga torsdag spinn, riktigt härligt. Nu kollar jag på dh, sen ska jag sova, :)))

Träning



Nu blir det spinn och muskel, jag kommer komma hem död. Då blir det Dh som jag har kollat på sen jag kom hem! Tjaråå

RSS 2.0