26/2 - 5/3

Är lite sterssad nu! Har laddat ner låtar hela kvällen på ipoden. Så nu måste jag packa och duscha sen sova. Är grymt trött juste nu, så orkar ingenting.. Men jag måste. Ímorgon väntar en 7 timmars bil resa till fjällen då! haha det är mitt landställe jag ska till :) Så jag har ingen data där, så kommer inte kunna blogga så mycket. Kan blogga från mobilen ibland :) Men jag kommer hem på Lördag, så ni får ha det så bra så ses vi om en vecka. Kommer sakna mina små fisar jätte mycket som jag inte kommer få träffa på en vecka.. <3 Men vi hör puss.


Mitt landställe på sommaren. Aa det är lite off om man säger så. Så på
vinter så måste man åka snöskoter dit :) Kommer åka slalom varje dag
nästan så det är ju kul :) Det är skit mysigt där. pusssssssssss


Grown up

Tja. Sitter hemma hos Bea och kollar på Grown up. Den är as rolig. haha! Idag skulle jag ha musik prov men gjorde inte det, för fick veta en halv timme innan provet att jag inte hade fått VG och MVG delen. Och vill veerkligen behålla mitt VG och inte sänka mig som jag hade gjort om jag bara hade gjort G delen. Så ska göra provet efter lovet :) Skit i skolan idag är det Fredag och LOV!!!! Fatta vad skönt.. Bara skita i allt och chilla. Ikväll ska jag bara chilla. Ska vara med bea sen får jag se när jag åker här i från. Men i morgon ska jag åka vid 6 på morgonen upp till fjällen så ska vara hemma i tid ikväll :) Men vi hörs sen puss

Roligt inlägg..

Hej, skolan idag gick långsamt. Bara en tråkig vanlig dag. Fast var på bra humör idag så det var najs :) Efter skolan åkte jag hem till kristina och lämna en sak. När jag var där saknar jag Vällingby som fan! Bodde där förut fast i hyr ut vår lägenhet juste nu.. Sen åkte jag hem till mamma och kollat på två big brother avsnitt. haha det är så failade människor där inne så det blir roligt men ändå jävligt tråkigt. Det är underhållande. Ska käka middag snart sen plugga till Musik provet vi har i morgon. Det är så sjukt kallt ute juste så man undrar fan om man är i nordpolen? Och jag ska åka upp till fjällen där det är sjukt kallt! Fast då har man mer kläder :) okeej nu ska jag sluta skriva för det är inget intressant! haha juste jag hittar inte mitt pass!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fan då. Måste fixa nytt åker till cyper om mindre än en månad.... okej hej dååå :)

2212



Shoooo bloggen! Sitter och skypar med Klara samtidigt som jag snackar med en kille från danmark som klara och snackar med! haha jag känner att min engelska är riktigt bra, haha googel translate här! haha sämst jag e.
Träna aerobic idag, omg vad jobbigt det är. Jag märker verkligen att min kondition har blivit sämre sen jag sluta från fotbollen. Skulle verkligen behöva plugga men jag orkar inte! Ska snart duscha sen sova! Tänkte kolla på Big brother, men jag orkar inte får kolla sen på datan om jag orkar! Men skulle bara skriva så ni vet att jag lever, hehe. puss heeeeeeeeej

You’re my best friend, I scream it to the nothingness

Jag är skit nöjd med NO provet så nu hoppas jag verkligen iaf på ett VG på provet. Annars hade vi hemkunskap i skolan och gjorde semlor. Eller det var bara själva bullen vi hade inte grädde eller sånt i, det ska vi göra nästa gång :) Nu sitter jag hemma hos pappa och kan inte bestäma mig om jag ska aova hos mamma ikväll. Ska ringa henne snart.
Jag stör mig på vissa människor som ska vara så jävla omoga.....

Follow me home

Kemi provet kan bara ta sig i röveeeeeeen....... Jag orkar inte. Jag fattar men ändå inte? så jävla svåra ord.. åhhhhhhh :(((((((( Ta självmord.


Tisdag

Tja! Sitter hemma nu och måste plugga NO har prov i morgon......... Och jag har tappat bort mina NO böcker hittar dem ingenstans. Sist hade jag dem i fredas så, jag vete fan. Buhuu! Men idag så köpte jag ett par underställs byxor, och dem tog 200 kr för bara byxorna? Fucking underställsbyxor... Men måste ha dem, åker upp till fjällen på lördag och ska åka skidor. Skolan idag var chill. På b-språket satt vi och kolla på killarnas innebandy Dm match. Gjorde även mina gymnasium val idag, lämna in lappen och så :) Men måste verkligen plugga nu, puss

Jag orkar inte!



Dem två bilderna från helgen.

jag är så sjukt trött just nu! Har varit så här trött nu i flera dagar, jag orkar inte det! Men på fredag har vi lov.. fy fan vad skönt! Men idag har jag pluggat lite men måste plugga så mycket mer men jag är så jävla trött.. orkar inte. Men ikväll vid 19.00 ska jag och Bea träna muskel! Känner verkligen att jag behöver det. Har inte tränat nu på en vecka. Sen när jag kommer hem är det bara att plugga igen. Jag har NO prov, musik prov och SO inläming................... haha fy fan vad jobbigt. Ska sluta klaga. Men ska fixa lite middag nu sen gör min ordning för att åka ut mot Vällingby för träna. Men ni får ha det så bra puss.

natti

Ska sova nu, pusssss god natt :)

Helgen

heeeej! Igår hann jag inte skriva, hade fult upp. På fredagen var vi iaf hemma hos Ida så kom det några dit, philip och max och deras kompisar. Sov även där. Hahahah det var fett gott med pannkakor!! hehe. Sen på lördagen åkte jag från Ida vid tolv och åkte till mammas hårsalong och färgade utväxten. Sen åkte vi och handla direkt. När vi kom hem så städa vi och jag duschade sen. Vid 6 kom det gäster hem till hos och käkade. Det var trevligt! Vid halv 9 åkte jag ut till Hässelby igen för att åka till Denise där massa mer folk var, även Klara och Amanda!  Jag var där tills 2 då åkte jag hem. Somna på tåget och jag vakna vid slussen? ahahahah lyckat. Så jag kom inte hem förens 3 bara för det. Och då somna jag direkt, var så sjukt trött.

Idag ska jag plugga och bara ligga hemma å chilla. pusss

cool jag är!

tjaa bloggen! fredag idag naaaaaajs. Är hos ida nu, hihi pussss tjaadåå

Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten.

En låt jag aldrig kan tröttna på det är gubben i lådan! Jag tycker den är lika bra varje gång! Hahah det har blivit min helg låt! Jag sätter på den varje helg vart jag än är. Det roliga är att jag märker att folk har tröttnat på den. Men det kan inte jag. Det är samma med lick shot! En helg skulle inte funka utan gubben i lådan och lick skot, det är standard lixom!


Helt stört roligt!

hahahaha jag döööööööör! Sveriges värsta bilförare! O-M-G vad jag garvar så jävla roligt, det är sjukt.. HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAAHHAH seriöst jag dör.. hahahah

Born this way




Heej, Skolan idag var trög. Och jag hatar min matte lärare, hade lust att stoppa upp hennes huvud i hennes äckliga fitta.. Tyvärr råkade jag säga det lite för högt i klassrummet så hon hörde! hahahah Skit samma för jag orkar inte bry mig.. Har precis duschat och är sjukt hungrig. Men det finns ingen mat hemma. Imorgon åker pappa upp till fjällen övernatten och kommer hem sent lördag kväll. skönt! haha, heeeeeeelt ensam. Men kommer inte vara hemma någonting för imorgon blir det någ tjej middag hemma hos Ida :) mys! Och nu när jag är helt frisk ska jag börja träna igen, kanske lördag och söndag? Men får se om jag orkar gå upp 9 på morgonen en helg? Kommer säkert vara sjukt trött. Men jag måste träna. Måste försej kolla med Klara och Bea om dom ska träna vill inte göra det själ, mes som jag är.. Ne ska kolla om det går något bra å TV och chilla i soffan, pussiluss :))


True



Yesterday is history
Tomorrow is mystery
Today is a gift!

Onsdag

Tjoooooooo bloggen!! Sitter nu hemma hos mamma och gör ingenting :) Snart ska jag kolla på efterlyst och äta glass, gotti! Sen soooooooova! Skolan idag var chill gled bara runt och gjorde inget jobbigt, sköna lektioner :) Sen när jag kom hem till mamma har jag kollat på American funniest home videos, vänner, christine och 2½ men. Haha alla är så grymt braa. Carolines data har virus så den är rätt seg och inget funkar.. roligt inlägg i know.. puss

apjävlar

Fittaaaaaaaaa, AIK förlora mot djurgårds jävlarna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AIK förtjänade att vinna så jävla hårt nu när vi fyller 120 år och allt idag............. Djurgården är ett jävla äckel lag. Hejdå..

Somewhere over the rainbow

Jag sitter och försöker kolla på Austraila. Men det går mindre bra, kan jag säga. Den verkar bra men orkar inte sätta mig in i den lite lång tråkig tycker jag. Vet inte om jag ska byta film. JAAAAAAAAAAG är rastlös :(((( Imorgon ska jag iaf till skolan, orkar inte sitta hemma en dag till, sen på kvällen ska jag till mamma och sova där :) Vi har tydligen fått en till katt, som heter morris och är 1-2 år någonting. Så nu har vi tre katter och en hund.. hahaha fan vad jobbigt. Ne dåå jag älskar katter, den är säkert hur gullig som helst :) Yes fick nyss reda på att vi har sov morgon, sköööööönt!

Min älskling snaggis, aa pontus finns det inga bra bilder på, försej inte på saga heller (:

Kolla och njut

http://www.youtube.com/watch?v=Zst9IRpuMoY

Man blir alltid lika taggad av att kolla på den här videon <3

Grattis AIK! <3


<3

Korv är gott.. pussshej

Hejjj besökar rekort idag.. hahaha eller inte.. Har bara legat hemma idag, är som sagt sjuk. Usch jag hatar att vara sjuk. Hellre sittar jag i skolan än att må såhär. Fast i dag har jag gjort en NO labb. Är nöjd med den. Så får hoppas att Bibbi (min NO lärare) och tycker den är bra!! Nu ska jag käka sen ska jag kolla på en film i min ensamhet.. mysigt. hehe. Sen måste jag plugga SO. Fast NOn är typ viktigare.. Fy fan jag orkar inte något av det. Framför allt i NOn atomkemi är så svårt. Okej skit i skolan snart är det helg? haha aa men det är 3 dagar kvar, wohooooo, hihi :) Ne men aa ska göra något annat nu, puss

You gave all you had and now I am home

Har gjort mina gymnasium val nu. Skönt! Kan ju gå in och ändra om jag vill som tur är om det är något. Ska nu åka till farmor och farfar.

Alla hjärtans dag idag...

Det är överskattat. Alla gör en sån stor grej utav det!
Iaf idag så gick jag hem tidigare från skolan och jag kände mig dålig. Som jag gör fortfarande. Känner att det är en början till en förkylning :( buhuuuu. Ne ska ta hand om mig så jag blir frisk :) Senare ikväll ska jag och Caroline till farmor och Farfar och äta där. Farfar fyller år idag. Sen kommer alla andra släktingar dit också. Men vi hörs sen puss :)


Idag hade jag en fontän på huvudet.

Haha jag hade en vanlig toffs på huvudet, men farfar kallar det fontän. De är det nya ordet istället för toffs.. God natt bloggen.


2104

Vill kolla på Wallander men den som går idag är ingen bra. Och jag orkar inte ta en wallander film hemma.. Så jag ska kolla på En prinsessas dagbok 2. Och somna till den. Jag har jätte ont i nacken också. Skulle behöva en skön massage!

Bild 14: En bild som påminner dig om gammla tider.


I 5an. Minnen som man aldrig kan glömma!

Lördag kvällen

Igårkväll så var vi tjejer hemma hos bea och käkade, as gott var så sugen på tacos. Haha jag diggar vår dans bea! Sen senare visst vi inte först vad vi skulle göra. Först skulle jag och bea dra till vallentuna. Men det orka vi inte för vi missa bussen. Så vid halv 11 Så åkte jag och Amanda till Nälsta på en fest där. Det var typ alla hjärtans dag fest. Hahah det var grymt mycket konstiga människor där. Så i början var det rätt segat för vi kände ingen förutom Amandas kille och hans kompisar. Men efter ett tag blev det mycket roligare. Ska försöka käka nåt och sen bara ta det lungt idag. puss

Bild 13: Du och någon klasskompis.


Jag och Sofia <3 Vi är mer än klasskompisar men vi går i samma klass så det blev Fia :)
Jag och Sofia var bästa kompisar i typ 4 till 6 någon gång då :)

Horungar..

Igårkväll så var vi hemma hos munir. Det var grymt roligt i början sen på slutet kaosa det helt. Alla Klaras saker blev snodda. Sen tog dom munirs data och massa andra saker.. Jag fattar inte att vissa folk är så fattiga så dom måste ta andras.. Helt ärligt om jag ser dom ska jag skjuta dem i huvudet.. Så jävla hårt..... Jävla äckel fittor. Men kvällen var rolig iaf förutom det då. Imorse så vakna jag och klara vid 9 vi gick upp åt frukost sen åkte vi till gymmet. Klara fixa nytt gymkort, för det blev ju snott. Jag och bea tränade core och muskel, as skönt att träna på morgonen. Efter det gick jag upp till Vällingby och köpte en present till Bea. Hon ska ha tjejmiddag ikväll, mysigt :) Så ska snart duscha sen ska jag börja dra mig mot bea.


Stockholm is the shit

Ska åka till vällingby nu och festa sönder....... Hej då


HAHAHAHAHAHA


HAHAHAHAHAHAHAH jag dööööööööör...

Fredag

chacha bloggen! Fredag idag! Hahah är taggad men ändå inte! Ikväll har vi två altenativ båda är i Vällingby. Vi ska någ till båda i kväll. Så nu ska jag sminka mig och göra i ordning mig lite :) Vi hörs sen puss <3


Hahah tycker synd om mig själv...

Snöstorm ute kan man säga! Det tog en timme för mig att åka till vällingby från Solna som brukar ta 25 min, sen när jag kommer till Vällingby är alla bussar inställda!!!!! Så då var det bara sätta sig på tåget hem igen. Så grymt irreterande att jag åker till Vällingby...... Och sen åka hem hela vägen.. När jag hade kunnat sova... Sen nu fick jag veta att det var typ bara 4 lärare på hela skolan. Hahah så vi hade ändå bara typ 2 letioner idag. Men jag hoppas bussarna går ikväll. Nu ska jag sitta vid datan sen kanske kolla på film. Men ni får ha det så bra i snöstormen.. pusss

Så sötaaaa


Ge mig sommar......

Tjaa, Kom nyss hem! Har vart och tränat core och step idag! Nationella idag, det kändes as bra! Men ska inte säga nåt i förväg. Sen på lunchen så gick jag, Agnes och Sofia hem till Sofia och kolla på hennes kattungar. OMG jag dörr hur söta dom är! Dom är inte ens en vecka.. Bara låg där så små och söta! Sen hade jag matte prov och SO läxa. Jobbig dag.. Efter skolan åka jag och Bea hem till henne och åt skorpor. Så gott! Nu så kokar jag makaroner, sen hade jag tänkt ligga och kolla på film! Har velat göra det hela veckan men har haft för mycket plugg. Men ikväll ska jag ta det lungt! pusspåreej

deppmode

Heej, skulle åka med klara till norra real. Men jag orkar inte sen ska jag åka till Mamma nu och det skulle ta år att kom ut dit senare ikväll. Så jag åker dit nu istället. Skolan idag gick bra va och prata med SYV så nu vet jag lite mer vad jag ska välja och så inför gymnasium valet. Har haft ont i huvudet idag och är jätte trött. Har vart trött hela veckan och jag vill verkligen inte bli sjuk eller något sånt. Men tror jag bara behöver ligga ta det lungt och sova. Men Sen jag kom hem har jag jobbat lite SO skit skönt för nu ligger jag ikapp med det. Imorgon har vi nationella igen... jag orka inte.. hejdå

Bild 12: En bild på din vardag.


I just came to say hallo


En av alla bilder från helgen :)

Chacha! Idag hade vi nationella, det gick väl bra, hoppas det! Kom på ett fel jag gjorde nu efter.. Typiskt att komma på det i efterhand. Sen resten av dagen hade vi bara syslöjd och SO så dagen gick snabbt. Men jag fick ont i huvudet och blev jätte trött efter nationella. Sen tog jag bussen hem med sällskap av Romina. Som jag ändå gör nästan varje dag :) Ikväll ska jag åka in till stan och äta med pappas och hans kompisar. Så ska fixa lite saker nu. puss

God natt


When I see you


HAHAHHAHAHAHA kan fortfarande inte sluta garva.....



beatrosan

Kristina <3 en vanlig matte lektion med Bibbi.... hahah

Sitter nu hemma och ska göra några SO frågor. Imorgon är det nationella i svenska..  Hoppas verkligen det går bra! Klara och jag var och träna step up idag, hahaha. Det var första gången så vi hängde inte med ett skit! Det var rätt svårt för man inte visste hur man skulle göra och alla andra kunde typ allt! Men jobbigt var det också. Imorgon ska jag träna igen, men ska ta något mer lungt imorgon :) Jag älskar att träna när jag väl har börjat, så skönt! Ska duscha snart sen måste jag sova. Känner mig trött. puss

Träning är bra, annars blir man fet som.....

Nu ska jag Klara och Bea åka och träna stup up, ha det bra grisar, pussssssssssssssssss

De bara e så


Kungsberget

Har precis käkat makaroner haha. Ska fixa mig nu sen åka till Vällingby och träffa Klara, vi ska gå runt lite i vällingby, ska kolla på present till Bea om inte hon hänger med till vällingby. Kanske solar också har lust med det :) Sen vid 16 så ska jag Klara och Bea på muskel pass kanske går till gymmet efteråt också :) Sen ikväll så ska jag sova hos mamma så åker dit senare. Nu måste jag fixa mig, puss

1144

Vaknade nyss, det är fint väder ute! Får se vad jag ska göra idag, är för trött nu för göra nåt alls..... Roligt inlägg verkligen........ Haha nyss när jag skulle fråga vilken dag det var, så fråga jag om det var den 6 augusti????? Hahah hur fan tänkte jag där?!?! Men nu skulle jag vilja ha sommar! Ligga ute och sola gå runt i shorts och linne och glida runt. Hääääääääääärligt! Men ska göra något annat nu, pussen :)

Bild 11: En person du kan berätta allt för.


Bea<3

God morgon

Tjaa, sitter hemma och har världens tränings värk i axeln och armarna. Vettefan vad jag har gjort men ont gör det! Igår kväll var grymt rolig, träffa helt nytt skönt folk. As sköna! Klaras vurpa, HAHAHAHAHHAHA! Nu sitter jag hemma ska fixa mig sen ska jag och pappa till min kusin som fyller år idag.
Ikväll ska jag också på fotbolls avslutning! Det är en återträff typ :) Pusss


yoo

Freeeeedag!! Och jag är inte taggad. Har ont i armarna på ett jätte konstigt sätt. Som om jag har tyngder och inte kan hålla upp dom. Har överansträngt dom tror jag :/ Men skit samma ska vara glad nu! Sitter just nu hemma hos klara och håller på att fixa oss. Ska möta upp Ida, Bella och Amanda snart sen ska vi på fest! Väldigt tidigt men vi ska låååångt bort. Men ska dra snart puss <3



GRAAAAAAAAAAAAAAAATTIS MIN ÄLSKADE BÄSTAVÄN, BEAAAA <3


Bild 10: Någon du tycker är väldigt snäll.


Romina är jätte snäll och rolig att vara med! Man skrattar alltid i hennes sällskap. Och henne kan man verkligen prata med allt om :)
Har ingen nyare, den här bilden är ifrån 7:an. Det är jag som har papper på huvudet! :) haha



Hahah, jag kommer inte ge upp.. Ska lägga upp alla 30 bilder!

Bild 9: Någon i din släkt.


Gulliga Farmor :)


Kungsberget!



Alice och jag på bussen :)

Bussen, dom ända bilderna jag har just nu :)


Faaaaaan vad roligt det var! Snön var jätte bra att åka på, så härligt dock inte så mys med regn. Men det försvan sen och på slutet kom solen fram lite :) Jävligt roligt och kolla på alla som trillar hela tiden! Fast jobbigt att stå och vänta på dom för dom kommer aldrig ner. Hahah nicole.. Och när patricia trilla hahah, fast det var synd om henne.. :/ Hahaha när Klara och Bea trilla i ankarliften och dras med upp, ahahahahah helt klart det bästa!  Bussresan upp var chill, det är mysigt att sitta på bussen lyssna på musik och sova. Vi kolla på filmen Dum och dummare tror jag den hette. Fast rätt äcklig ibland. Bussresan hem däremot var rolig. Hahah..
Nu är jag så sjukt trött men måste duscha innan jag ska nussinussa :) Imorgon är det fredag och älskling Beas födelsedag!! :D

yoo

Hejj, sitter hemma hos bea och kollar på TV. Senare ska Bea åka och träna ska själv inte träna måste villa till imorgon. Har sån tränings verk i benen, magen, rumpan och i bröst musklerna... Har ont överallt! Och bea ska köra muskel ska sitta och garva åt henne, för det är så jobbigt! Sen ska vi till affären och köpa nåt gott till buss resan imorgon! Ska även sova hemma hos Bea i natt. Vi ska upp kl 5 imorgon....... Jag kommer dö.
Skolan idag gick bra, vi hade hemkunskap och har fått ny lärare, hon var konstig.. Men vår tacos var gooood! Hahah På idrotten så garva jag söönder! först körde basket och sen sprang jag och Romina runt och kasta boll på varandra. hahahah men det var roligt, var helt slut efter! Nu ska vi käka skorpor! pussi

Stolthet!


Cry me a river, build a bridges and go over it.


gotti!

Steeeeeeeeeeeeekt lök är fett med gotti! Jag är typ den ända som tycker det? Aaa typ.. Plusgymnasiet verkar naaajs men neeeeeeeeeeeeE! Inget för gulliga meeeeeej... Ville bara säga det heeeeeeeejdå ALLA mina läsare, hahaha

On the floor - Jennifer Lopez & Pitbull

http://www.youtube.com/watch?v=IEXrxVw4KTA&feature=related

Jobbigt kan inte lägga ut youtube videos på bloggen.......

Bild 8: En person som du saknar

Har precis ingen jag vet jag saknar så. Men det skulle vara roligt att träffa lotta igen det var ett tag sen. I sommar var det sist, meen men. Jaa så är det :)



what you are is beautiful




Skulle ha tränat idag men jag är så trött så jag orkade inte. Har kollat på solsidan, ska sitta vid datan nu och ladda ner musik på mobilen till på torsdag då jag åker till kungsberget!
Skolan idag gick fort. Så jävla äckligt någon hade spytt inne på toan utan att spola så när jag kommer in där är det spya i hela toaletten.. inte frecht. Och alla är typ sjuka nu. Va jätte få i klassen idag, vill verkligen inte bli sjuk. Ska ladda ner musik nu på mobilen, puss :)


RSS 2.0