0942

Roligt väder att vakna till.. Snö?!?! Är jätte uttråkad och vill åka och träna muskel om en timme.. Men vet inte om det är bra? Har ju vart sjuk och det är bättre idag fast näsan kliar lite.. Men orkar inte sitta inne idag!!

Igår kväll så hade jag mys kväll med klara hemma hos mig. Vi åt middag här, tjocka hos framför film och var ute å gick med snoddas ett bra tag. Skönt med mys kväll.

Nu ska jag hitta på något att göra, pussar :)

Sjuk....

Är sjuk. Känner mig jätte risig och äcklig. Och har typ fått lite feber också.. Idag har jag sovit som man alltid gör när man är sjuk och vart ute med hunden. Skulle jobba idag men var tvungen att sjuk anmäla mig. Så ikväll ska jag vara hemma och försöka bli frisk. Orkar inte vara mer sjuk.... Hatar det. Men har proppat i mig massa kang jang och alvedon nu så hoppas jag blir lite piggare snart. Men ska vila nu, hejdå!

Kom igeen nu

AIK ska precis börja period 5 mot Skellefteå det står fortfarande 4-4 och någon måste vinna! Och det ska bli AIK!! Kom igeeen nu AIK!


1726

Jag gillar att det regnar känns som sommar då!!! Min dag idag var har varit jätte skön.

började skolan 10.10 men nationella och att hålla tal. Det gick as bra för mig! Sen vid 11.30 hade jag utvecklingssamtal som också gick bra. Jag hade bara 5 min frånvarande på 4 veckor, skit bra ju :D Men iaf efter det körde pappa mig hem. Jag åt och var ute med snoddas som ska bo här över helgen då mamma är borta. Asso snoddas är min hund :) Sen har jag lämnat in två svenska uppgifter, skit bra juuu! Sen har jag bara sovit tills nu. Ska snart åka och träna spinn, pusssssssssssar


Hitta en gammal bild på mig och klara för två årsen :)) <3<3<3<3<3


empire of the sun & pryda



Min låt som jag börja lyssna på förlänge sen som är så jävla bra!! Men iaf i början så tyckte alla att den var dålig/tråkig och nu så tycker alla den är bra.. Alla har fattat nu att jag har bra musik smak... haha skoja ;)
Men den är så jävla bra, kommer aldrig tröttna på den, man blir glad av den!

Godnatt ♥

Dagen börja med ett matte prov som kändes sämre än sist. Efter provet åkte jag till Fridhemsplan och möte upp Bella och Amanda. Vi åkte till Råsunda, bella skulle köpa årskort :)) Jag har redan så det är bra att Bellson också köpte :) Efter det åkte jag hem en snabbis och åt och sen vidare till Skolan. Dem två lektionerna vi hade kvar satt jag, Filip och Calle och körde draw something på facebook, så det var chill lektioner.

Sen sluta dagen med att göra två prov på omprovstiden. Men det kändes bra tror jag. Sen åkte jag och träna aerobics, måste börja köra det mer, sååå roligt!
Sen har jag kollat¨på dh, bb och pluggat till nationella imorgon. Kom även nyss ut ur duschen.. världens ointressanta inlägg..

Imorgon har vi chill dag, skulle egentligen vara ledig bara ha utvecklingssamtal. Men sen visa det sig att vi hade nationella och ska hålla tal. Men slutar iaf tidigt så det är skönt :)  

Okej nu vet ni hur hela min dag var. hehe, nattiiii ♥

Mooonday

Skönt! Vi vann mot Skellefteå med 4-1 borta i skellefteå, vi är så bra just nu! Så på Onsdag då vi spelar hemma på hovet så hoppas jag på det bästa! Tyvärr var jag för seg att köpa biljetter så det är fult, hehe..

Men iaf idag hade vi prov om statsskick och sånt.. Vet inte hur det gick, känns konstigt. Efter skolan så åkte jag hem och plugga, har två prov imorgon, sen så åkte jag och träna muskel. Nu har jag precis kollat på AIK, ätit och duschat typ, myspys. Nu måste jag plugga mer till nationella. Pussar :)

Träning


Nu ska jag åka och träna muskel, puss

Träning


Nu ska jag åka och träna muskel, puss

Lördag

Heeej, sitter nu hos mamma i Upplands Väsby, ska sova här i natt. Ikväll ska jag bara vara hemma måste plugga..... Har fett mycket nästa vecka har 4ra prov och svenska nationella....... Härligt liv.

Men hade en rolig kväll igår fast min plånbok blev stulen.. Idag så börja även supercupen! AIK spela mot Helsingborg borta. Tyvärr förlora vi.. Men vi är AIK vi kommer ta igen det! Sen så träffa jag och Caroline, Mamma inne i stan så åt vi lite. Fick med mig hem två par jeans det var riktigt behövdligt! Men ska äta nu, pussar

Fattiga människor

Roooolig kväll att hela min jävla plånbok blev stulen???????? Så har suttit nu i en 1 timme och förlust anmält mitt busskort, prata med polisen i undra år om att anmäla mitt id och stöld på min plånbok och även prata med banken att spärra mitt bankomatkort... Så jävla irriterad, godnatt..........


Fkb

Heeej töntar det är fredag så tagga till!! Har precis jobbat och är påväg till Tina nu, pussar ha en bra fredag alla det ska jag ha!!! :)))


@tuben

Efter varje gång jag har tränat och går in på Facebook eller instagram så har någon lagt upp bilder på godis, tårtor och massa med onyttigheter... Haha alltid!! Fast jag är duktig på att låta bli själv att köpa eller äta sånt, men ändå man blir fett suktade och framförallt efter en träning då man blir hungrig!! Men nu sitter jag på tuben påväg hem och ska äta en NYTTIG middag inget godis till mig :)) hehe pussar


1647

Omg vad varmt det var ute idag, kände ni? På lunchen gick jag runt med t-shirt och min poncho och frös inte, as skönt och vi gick ute fett långt också!! :)) Idag har varit en av mina spidade dagar, då jag garvar åt ingenting och kan göra konstiga saker. Lite små kul sådär. Bara sista lektionen då vi hade extra matte var jag fett seg i huvudet.. Nu är jag helt slut, men ska ta mig nu till träningen idag blir det spinn och sen bodyattack med Bea. :)) Ha en mysis torsdag, pussss <3333


Mina finaste tjejer, älskar er ni betyder massor <3 Snart är vi på Kos bara 92 dagar kvar :D <3333

En sak som irreterar mig!

Varje gång jag sätter på mig mascara på morgonen så nyser jag så har jag mascara runt ögonen..... Blir så irreterad och det är också alltid precis efter jag har satt på mig mascara........


heeei





Han är såååå snygg!!!!!

Någon som du

Heej Skola idag. Vakna 8.25 och skulle gå hemifrån 8.30. Jag skynda mig som fan och han till skolan i tid. Men när vi kom dit hade vi matte utan någon lärare, så vi satt mest och kolla på youtube klipp och lyssna på musik skön lektion. Sen har jag lämnat in två uppgifter jätte skönt. Nu ska jag fixa mig sen åka till och träna spinn :)))


Tagga till träning!!!

Snart helt frisk

Har bara legat hemma idag och vart sjuk, är bättre nu fast näsan är lite jobbig ibland. Men man blir såååå uttråkad när man är sjuk. Idag har jag bara kollat dh tagit ett långt badat och bara chillat. Nu kollar jag på vänner. Aa ikväll ska man bara vara hemma och tråka, kan inte träna fören imorgon då jag mår bättre. tjarååå!


Jag hade så tråkigt så börja fixa mig och tog massa bilder.. hahaha

Sjuk

Jag hatar att vara sjuk.... Blev jätte dålig under engelska lektionen innan lunch, nu mår jag skit........ Orkar inte, hejdå..

Galet

Jag vill vara 18 kunna gå på summerburst och se David guetta, Sebastian Ingrosso, Axwell och Adrian Lux! Avicii kanske också ska dit! Jag vill vara 18! Nästa sommar blir det spik på summerburst sen ska jag försöka få med mig någon till Tomorrowland fatta vad roligt!! Säkert en helt galen rolig festival, längtar!! Sen om jag har mycket pengar blir det nog en resa utomlands!!!!!!!! Jag vill vara 18 nu!

Söndag



Har haft mys söndag med mamma, Mimmi och Peter. Vi har fikat på djurgården och sen gått promenad runt där. Sen åkte vi till Morfar ute på Lidingö på söndags middag, jätte mys att umgås med dem, har precis kolat på bb och nu ska jag sova, pussssssar <3

Jobb

Har jobbat idag mellan 11-20 är helt slut i mina ben och orkar ingenting, men har ändå haft det jätte roligt trivs verkligen på donken. :D nu blir det lugna puckar!!!!


Torsdag

Tråk skola idag efter det gymma jag med Maja sen efter det åkte jag till mitt "vanliga" gým plugga massor innan spinningen sen blev det plugg efter. Sen hem äta nu bb sen duscha, puss. Jah har inget att skriva... hejdå jag har tråkigt...

2218



Tåkig skola idag hade resurs dag med det menas med att vi satt och räkna svervice matte hela dagen... Döda mig och sluta med ett prov... Efter skolan gick jag till Klaras skolan och vänta på henne. När hon hade slutat så åkte vi in till stan och köpte ett par jeans till henne. Sen åkte jag hem fixa mig för sedan åka och träna spinn. Nu kollar jag på bb sen blir det sova, god natt

Living for the fame

skola idag, så blev det thai & sushi till lunch. Efter skolan så åkte jag och träna muskel, core och spinn så det var skönt! :) Nu kollar jag på dh och sen blir det bb och sova, god natt <3 Min katt morrisen ligger brevid mig nu, han har vart borta i en vecka så har saknat min sötnos!!


natti


Lite tråkiga bilder på mig.

Idag blev det att se AIK-Luleå med Rebecca och Robyn, och vi vann med 4-2 så himla bra spelat mitt älskade lag <3 Men nu tänkte jag sova och innan det läsa lite på branchen jag har prov på fredag. God natt

Helgen

Har inte haft tid att blogga i helgen, i fredags jobbade jag. När jag hade slutat träffa jag Anna och Anna sen åkte vi till mig och träffa Maja och Jonna så var vi hos mig hela kvällen sen träffa vi några killar också :) Lördagen var jag och pappa bara nere i solna centrum och åt. Sen på kvällen träffa jag Maja och sen Jonna nere i solna centrum. Hela kvällen spendera vi i Hässelby hos en kille som hete Tobbe. Även Denise, Mana och Patricia som jag inte har träffat på jätte länge kom dit och hade det rikigt roligt. Idag har jag legat hemma och sedan till farmor&farfar en snabbis. Nu blir det TV, pusssssssssssssar :D

Får sån sommar känsla av den här reklamen!


He is in the samsam phoneee, hehe

Yoo, haft skola idag sen efter det direkt till donken för att lära mig kassan så fick jobba fast det var ubildning :) Imorgon börjar jag på riktigt jobbar fredagar mellan 16-20 nu i början :) På idrotten idag hade vi cooper test, min kondition har blivit mycket bättre än jag gjorde cooper testet i bromma. Men idag blev det ingen träning efter skolan för var tvungen att jobba men får träna hela helgen istället. Men ska chilla vid datan och TVn, pussss



Gotti med apelsin :)

Kony


Alla måste kolla, så hemskt!

Onsdaaaaaaaaaag

Hann inte blogga igår, men var i skolan igår, dem hade även tydligit ändrat schemat så vi börja 8.30 istället för 9 och så säher dem ingenting??? så självklart kom jag en halv timme sent sen dem flesta i klassen. Men hade även prov och det kändes? aa jag vet inte :S Efter skolan åkte jag direkt till gymmet och körde spinn och latin dans. Idag var det också skola, sen så skulle jag göra ett tal och läsa upp det så gjorde ett jätte fint tal till mamma <3 och på engelskan om Stockholm. :)Sen idag blev det spinn 55 min brukar köra 45 men 55 var mycket skönare. Sen har pappa köpt mitt årskort idag till sista året på Råsunda så det var härligt och så har jag fixat bb 24 :D hihih men ska kolla på bb nu, pusssssssar <3

 
Jag och min syster :)))

yoooo

Mitt internet är as segt efter vi skaffa trådlöst, så har inte kommit in på blogg.se och har inte ens försökt komma in så mycket. Sitter nu i skolan och har information ska lära hos att använda photoshop. Igår var jag på donken där jag ska jobba på instruktion eller vad det heter, ska tillbaka ditt i vecka. Efter det åkte jag direkt till Vällingby och körde sh'bam hann inte köra muskel.. Idag ska jag också träna innan det blir det informations prov, whoop whoop, hehe nee. Sen börjar DH idaaaaaaag :D sen hoppas jag också att AIK vinner, pusssss hej


1945

Vart en jätte skön dag idag. Var ute och gick runt nästan hela solna på 1,5 timme sen har jag pluggat lite, tagit ett långt bad och kollat på bb avsnitt jag har missat när jag var borta. 
Ikväll ska jag vara med Anna och Anna och kanske Johanna. Sen får vi se vad vi ska göra, men måste fixa mig nu sitter fortfarande i morgonrock och blöt hår, puss

Bilder


Jag och Caroline tog en promenad i från bilen till stugan.

Jag är så duktig på att åka offpist.. haha

Caroline, jag och pappa.

När vi var i Ramundberget.



Bara chillar lite i backen.

Hemma

Har inte haft tid att blogga sen jag kom hem. Och uppe i fjällen var internet fett segt.. Uppe i fjällen har jag åkte skidor och åkt skoter, så det var roligt. Men skönt att komma hem nu :) 



Men kom hem från fjällen i Torsdag. När vi kom hem var jag bara hemma hela kvällen och tog det lugnt. I fredags vakna jag jätte tidigt redan vid 9. Så då duscha jag och börja fixa mig. Sen gick jag och Caroline ner till Solna Centrum och shoppa. Köpte bland annat, vanliga tyg skor, en ny väska, en poncho, skärp, solglasögon, linne och sånt. Sen möte jag Klara runt 15 så åkte vi till globben för att gå på Avicii!! Hade skit roligt och han var as bra. Men på slutet blev vi jätte trött så vi gick lite tidigare :) Då åkte vi till Vällinby och åt lite på donken, sen skulle vi möta Amanda och Ida så skulle vi på en fest, men dem orkade inte och inte Klara heller. Så då skulle vi åka hem. Men jag pratade med Kancans som skulle dit också så sluta att jag gick upp med han. Men det blev en lugn kväll för mig, men det var roligt ändå :)

Idag ska jag plugga och jag måste gå ut det är ju jätte fint väder ute. Och sen ikväll ska jag träffa Anna och Anna som jag har saknat jätte mycket, puss <3


Från fjällen, kommer mer bilder snart.

RSS 2.0