tjabba

tjoo, har inte haft tid åt min lilla fula blogg, har inte vart hemma på hela helgen. I fredags jobba jag till 20 sen direkt efter det åkte jag hem Amanda där Klara, Ida, Patrik och Daniel var. Skit länge sen jag träffa Ida så det var mys :) Där satt vi och chilla tills jag och Klara drog vidare ut och gjorde stockholms gator osäkra ;) haha nee men vi var runt lite överallt kändes det som, men hade en jätte rolig kväll :)

Igår Lördag så mådde jag som jag förkända.. Men tog mig iaf med Klara och Bea till Kista för att fika och kolla i affärer fick med mig ett jätte sött linne i från bikbok. Efter det åkte vi hem. Jag sov hos Bea i går natt så vi satt och kolla på eurovision och loreen är så jävla bra att hon vinner hela skiten!!! Känner mig stolt svensk nu :)))

Idag då har jag först solat med bea i några timmar på hennes baksida sen senare möte jag upp Klara så gick vi ner till Riddersviks klipporna och sola ännu mer. Så nu har jag fått massa färg whoop whoop. Haha! Sen träffa jag mamma så åt vi på en restaurang för det är mors dag, grattis igen älskade mamma <3 Nu måste jag plugga till provet imorgon, pussar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0